Hydro Queen rengör huden på djupet, exfolierar och återfuktar

Information

Hydro Queen är framtagen av IDS, en av de främsta tillverkarna inom medicinsk och estetisk utrustning. Maskinen är designad för att främja exfoliering, för att ta bort döda hudceller och återfukta din hud. Behandlingen känns som en skön och behaglig ansiktsbehandling.
Det finns inga biverkningar av en Hydro Queen-behandling. Den är helt smärtfri och har inte någon återhämtningstid. Kunden kan återgå till sina vanliga rutiner direkt efter avslutad behandling. Hydro Queen går utmärkt att använda fristående men även för att kombinera med andra behandlingar och produkter som finns på er klinik.

Hur länge resultaten håller är individuella då många faktorer spelar roll, såsom livsstil och ålder. Men med kontinuerliga underhållsbehandlingar är resultaten goda. En kur på 4-6 behandlingar är rekommenderat.

BEHANDLINGSOMRÅDEN

• Torr & yttorr hud
• Förstorade porer
• Fet & oljig hud
• Fina linjer & rynkor

ULTRALJUD

Ultraljud genererar mikrovibrationer i huden vilket gör att produkter som används under behandling levereras ner i huden. Ultraljud reducerar även rynkor och fina linjer genom att den stimulerar kollagen och elastin.

DIAMANTSLIPNING

Diamantslipning är en form av hudslipning där man använder sig av en diamanttipp för att ta bort döda hudceller och förbereda huden för nästa steg i behandlingen.

AQUADERMABRASION

Aquadermabrasion är en form av exfoliering. Där kan man med hjälp av serum och ett speciellt handtag med vaccumsug återfukta huden på djupet och avlägsna döda hudceller. Detta är en skonsam och effektiv behandling som passar alla hudtyper.

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se