Plapen Dual - för en hälsosammare och vackrare hud

Information

Hjälp dina kunder till en hälsosammare och vackrare hud – med Plapen Duals plasmateknik

Avancerad plasmateknologi. Dubbla handtag. Utmärkta behandlingsresultat.

Plapen Dual från sydkoreanska Eunsung utnyttjar styrkan i sin innovativa plasmateknik till max. Genom att påverka jonbindningen av molekyler och atomer i luften produceras en koncentrerad form av plasma – med steriliserande, antivirala och antiinflammatoriska effekter på huden.

Plapen Duals dubbla handtag är lätta och behagliga att hålla i – och därför mycket ergonomiska. Ingen värmeöverföring till huden sker, vilket minimerar risken för biverkningar som till exempel ärr eller pigmentering.

  • Reducering av fina linjer 
  • Pigmentreducering- & borttagning 
  • Borttagning av fibrom & milier 
  • Reducering av inflammation 
  • Reducerar akneärr, ärr & bristningar 
  • Stimulerar kollagen & elastin 

Två handtag – alltid samma goda resultat

När du arbetar med det säkra, effektiva och mångsidiga multihandtaget kan du välja mellan tre olika spetsar – High frequency tip, Jet tip eller Fractional tip – som motverkar akne, utslag och ärr. Multihandtaget gör underverk mot hudbristningar och har åtstramande effekt.

Ska du behandla huden i ansiktet? I så fall är nålhandtaget alternativet för dig! Nålhandtaget är utrustat med två valbara spetsar som förångar hudområdet runt exempelvis ärren eller rynkorna. Det skapar sammandragningar i epidermis, och inom loppet av bara några dagar blir resultatet synligt – till exempel runt ögonen, på ögonlocken, runt munnen och läpparna, på halsen eller kinderna.

Plasmabaserad hudvård med få biverkningar

Behandlingen med Plapen Dual är helt icke-invasiv och elektroderna har aldrig direktkontakt med huden. Det är inte bara mer hygienskt – det underlättar också eftervård och aftercare.

Allt som allt är Plapen Dual den perfekta maskinen för dig som vill kunna ge dina kunder bästa möjliga behandling utan biverkningar!

Investera i din Plapen Dual redan idag!

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se