RedTouch PRO - snabbare och bättre huföryngring

Information

Trippelverkande effekt

Med RedTouch PRO tar du klivet in i framtiden för hudföryngring. PRO-modellen är nämligen bättre än sin föregångare på fler än ett sätt — maskinstyrkan är högre, energiöverföringen förbättrad och kylningen mer effektiv. För dig som driver en klinik eller salong – och för dina kunder – innebär dessa tekniska förbättringar snabbare behandlingar, färre biverkningar och mycket tydligare och bättre resultat.

Det första och enda systemet med 675 nanometers våglängd

RedTouch PRO är helt unik på så sätt att det är den enda hudföryngringsmaskinen på marknaden med en våglängd på 675 nm. För dig som behandlar innebär det att du kommer kunna åtgärda bland annat dina kunders melsma på ett sätt som dina konkurrenter inte kan – och med helt otroliga resultat! Detta tack vare det faktum att våglängder mellan 650 och 850 nm är helt överlägsna när det kommer till att bearbeta melanin på ett riktat sätt. Våglängden låter dig också bearbeta kundens blodkärl på ett helt unikt sätt, vilket också gör enorm skillnad mot andra melasmabehandlingar.

 

Vill du också kunna erbjuda dina kunder framtidens hudbehandlingar och -föryngringar? Kontakta oss via formuläret, så hör någon av våra produktspecialister av sig till dig och berättar mer om RedTouch PRO!

Dokumentation REDtouch PRO
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se