SmartXide PRO - Synos

Information

Alla märker skillnaden med SmartXide PRO – maskinen som lyfter fram det unikt vackra

Den som går på behandling hos en klinik med SmartXide PRO slipper oönskade hudbesvär och allt det jobbiga som kommer med dem. Det är ett enkelt sätt att snabbt och smärtfritt bli av med påfrestande hudproblem – och skillnaden innan och efteråt är verkligen som dag och natt!

SmartXide PRO lyfter nämligen fram och förstärker allt det som gör varje människa unikt vacker. Den gör det lättare för världen att se vad det är som gör just den behandlade oemotståndligt vacker, helt utan like – vilket i sin tur stärker självkänslan och gör en fri från oönskade hudbesvär.

 

Allt som behövs för en snyggare hud

Tekniken i SmartXide PRO bygger på årtionden av forskning samt på erfarenheter och lärdomar från kliniker över hela världen. Med det här som utgångspunkt har italienska DEKA tagit fram en produkt som gör det superenkelt för i princip vem som helst att utföra CO₂-behandlingar med imponerade resultat – som folk omkring en snabbt lägger märke till!

Inte nog med det. SmartXide PRO inställningar kan enkelt anpassas med bara några få knapptryck vilket gör att behandlaren kan möta kundens alla behov och önskemål. Faktum är att få CO₂-maskiner är så enkla att använda som SmartXide PRO.

Det, i kombination med det stora antal behandlingar som SmartXide PRO låter en utföra, gör det här till det perfekta valet för såväl erfarna som nystartade kliniker!

Dokumentation SmartXide Pro broschyr
Känner du dig osäker?
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se