SmartXide 2 ENT - Klinik & Laserutrustning för sjukhus | Synos

Information

SmartXide 2 ENT laser är en koldioxidlaser utvecklad för minimalinvasiva operationer på öron, näsa och hals. Detta moderna system kommer med flera smarta funktioner. Robotavsökningssystemet HiScan Surgical, ett dubbel-galvanometersystem, möjliggör användandet av robotteknik för mikrokirurgi. Tillsammans med mikromanipulatorn (EasySpot) får användaren optimal kontroll över lasern, något som bland annat gör det möjligt att reducera värmeskador på vävnad. SmartXide 2 ENT laser har en våglängd på 10 600 nm, en styrka på 80 watt och den är utvecklad med PSD (Pulse Shape Design). Hela systemet är utvecklat för att vara så ergonomiskt och flexibelt som möjligt.

Vi erbjuder även SmartXide 2 ENT utbildning vid beställning

SmartXide 2 ENT är ett ypperligt verktyg som möjliggör effektiva och exakta mikrooperationer. Den passar utmärkt för dig som behöver utrustning för att kunna behandla patienter med laser. Tack vare alla funktioner och egenskaper som SmartXide 2 ENT kommer med får kirurgen de bästa förutsättningarna för att kunna utföra en lyckad operation. Vid en beställning av SmartXide 2 ENT laser erbjuder vi även utbildning av verktyget. Vi visar exempelvis hur det maximala arbetsfältet justeras mekaniskt, hur ringmuttern som låser brännpunkten fungerar samt hur du kan optimera utrustningens drift och utformning. Beställ redan idag för att kunna operera dina patienter på ett precist och säkert sätt. Har du frågor kring SmartXide 2 ENT kan du alltid ringa oss på 010-205 15 01 eller skicka e-post till info@synos.se, vi svarar så fort vi kan.

LasertypCO2 RF PSD®
Våglängd10.6 µm
Styrka40W, 60W samt 80W
PulsbreddFrån 0.01 to 0.9 s
Skanner yta15 x15 mm
PSD® (Pulse Shape Design)DekaPulse, SmartPulse, HighPulse samt CoolPeel
Dokumentation Broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se