Marknadens bästa maskiner för fettreducering | Synos Medical

Marknadens bästa maskiner för fettreducering

Du som utför fettreduceringsbehandlingar på din klinik eller salong hittar här marknadens främsta fettreduceringsmaskiner – som ger dig och dina kunder imponerande resultat!

Intresset för/efterfrågan på fettreduceringsbehandlingar ökar hela tiden, och här finns goda möjligheter för dig som klinikägare att bygga en bred och lojal kundbas. Allt fler företag inom friskvård och rehabilitering köper in våra kroppsskulpterings-, muskeltonings- och fettreduceringsmaskiner. Är du verksam inom den branschen är det här helt klart maskinerna för dig!

En baksida av det ökade intresset för just fettreducering är att det tyvärr finns en hel del importerade budgetalternativ där ute, som lovar betydligt mer än de kan hålla. På Synos Medical arbetar vi tvärtom enbart med de bästa av de bästa, och våra produkter håller alltid bästa möjliga kvalitet – detta då de alltid grundar sig i den senaste forskningen på området, och noga kvalitetstestats i flera led.

 

Fettreducering utan kirurgi – fungerar det?

Många privatpersoner tänker automatiskt på plastikkirurgi eller fettsugningar när de hör ordet ”fettreducering”, men idag finns betydligt bättre alternativ än invasiva behandlingar.

Onda Coolwaves använder sig till exempel av kalla mikrovågor på en speciell frekvens, som riktar in sig direkt på fettcellerna. Dessa bryts ned och tas om hand av det lymfatiska systemet utan att huden tar någon skada över huvud taget. Coolwavesteknologin är också effektiv mot celluliter.

Schwarzys TOP FMS-teknologi är ett annat exempel – där fettreduceringen får sig en skjuts av maskinens homogent fördelade elektromagnetiska fält, som ger upphov till upp till 20 000 muskelsammandragningar i minuten!

Du som behandlar kan med andra ord helt klart reducera fett, tona muskler och åtgärda celluliter utan ingrepp! Det spelar heller ingen roll om du vill arbeta med mage, lår, ansikte/haka eller armar. Hos Synos hittar du fettreduceringsmaskiner som klarar allt detta. Och lite till!