B-Strong Plus | Muskeltoning och fettreducering

Information

Muskeltoningsmaskinen som sköter sig själv

B-strong är fettreducerings- och kroppsskulpteringsmaskinen för dig som vill kunna locka fler kunder till din klinik – utan ökad arbetsbörda!

Till skillnad från de flesta andra maskiner på marknaden gör den här maskinen nämligen allt jobb på egen hand, och låter behandlaren fokusera på annat.

Med B-strong på din klinik får du alltså mer tid över till annat. Du kan till exempel utföra andra behandlingar – av kundens ansikte eller övriga kroppsdelar – medan B-strong tonar muskler. Du kan också behandla en annan kund parallellt – och på så sätt både öka din effektivitet och din omsättning.

En behandling med B-strong, som ger synliga resultat, behöver inte vara mer än en kvart – det är kundens behov och förutsättningar styr behandlingens omfattning och intensitet. Med hjälp av ett speciellt handtag kan kunden själv styra delar av behandlingen, ifall något skulle kännas obekvämt.

Innovativ teknik som ger skräddarsydda lösningar

Maskinen består dels av en kontrollenhet med lättanvänd touch screen, dels av fyra handtag som sätts fast på det område som ska behandlas. Med hjälp av elektriska pulser och infrarött LED-ljus framkallar handtagen muskelsammandragningar och uppvärmning av vävnad, vilket på ett effektivt sätt både reducerar fett och tonar muskler.

B-strong är därför helt perfekt för de som behöver en kickstart eller en allra sista push för att nå sina vikt- eller träningsmål, eller som vill känna sig sundare och snyggare men inte hinner träna på gym i den utsträckning som krävs. Den är också en perfekt produkt för de som ogillar allt annat som hör gymträning till – till exempel svetten, utmattningen eller det pinsamma i att behöva visa sig avklädd i omklädningsrummet.

För att veta mer om hur B-strong kan ge dig tid att behandla fler kunder – utan att öka din arbetsbelastning – fyll i kontaktformuläret här på sidan, så kontaktar någon av våra produktspecialister dig och berättar mer.

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se