Världsledande fettreduceringsutrustning till din klinik!

Information

Onda Coolwaves erbjuder en smärtfri, säker och snabb behandling som motverkar celluliter, fett och stramar åt hud med en ny revolutionerande teknologi som kallas Coolwaves. Coolwaves erbjuder nu möjligheten till att kunna utföra icke kirurgiska fett samt cellulitbehandlingar med fantastiska resultat. Onda använder kalla mikrovågor som levererar all energi direkt till fettcellerna utan att påverka de översta hudlagren (epidermis och dermis)

Vad gör Onda Coolwaves Plus teknologi?

Till skillnad från andra kroppsformnings- och radiofrekvensmaskiner använder ONDA Coolwaves Plus sig av speciella kalla mikrovågor som selektivt riktar sig mot fettceller. Mikrovågorna avges på ett kontrollerat sätt så att energin endast fokuseras till fettcellerna i det önskade området. Mikrovågorna använder sig av en speciell frekvens 2.45 GHz, som genom successiv uppvärmning bryter ner fettcellerna så att de förstörs och sedan plockas upp av det lymfatiska systemet. På så sätt reduceras lokaliserade fettavlagringar och celluliter på ett säkert och effektivt sätt.

 

Varför välja Onda Coolwaves?

Onda coolwaves är den första maskinen i världen som använder sig av Coolwaves för att behandla lokaliserade fettdepåer, celluliter och hudåtstramning. Tack vare maskinens fantastiska resultat runt om i världen har ONDA Coolwaves redan vunnit The Aesthetic Industry Awards 2018 för bästa nya teknologi. Till skillnad från föregående modeller som använder sig av fettfrysningsteknologi så ger inte bara ONDA Coolwaves mätbara resultat utan även synliga resultat, i vissa fall redan efter första behandlingen.

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se