MonaLisa Touch - en revolution inom icke-kirurgisk gynekologi

Information

Minimalt invasiv teknik som ger förbättrad livskvalitet
SmartXide2 är den senaste och helt banbrytande lasertekniken för behandlingar med MonaLisa Touch® och för kosmetisk eller funktionell underlivskirurgi för kvinnor. Dessa innovativa behandlingar görs möjliga genom den nya CO2-laser som DEKA designat, som använder sig av patenterad PSD® (Pulse Shape Design)-teknik. Med hjälp av denna teknik genereras den enda puls som är framtagen specifikt för slemhinnorna i underlivet: D-Pulse (också kallad DEKAPulse).

Därför ska du välja MonaLisa Touch®:

 • Effektiv. Det är den enda behandling som belagts av kliniska, histologiska och ultrastrukturella studier publicerade i kvalitetsgranskad, internationell vetenskapsliteratur.
 • Enkel. De ergonomiska skannrarna och sonderna gör det lätt att utföra femminutersbehandlingar på plats på mottagningen – utan kirurgi.
 • Säker. I princip helt fri från biverkningar. Minimalt invasiv. Har hjälpt tusentals kvinnor sedan 2009.
 • Smärtfri. Ingen lokalbedövning krävs. Mycket korta nedtider.
 • Omedelbar. Symptomen lättar ofta redan efter den första behandlingen, med ännu bättre resultat efter andra och tredje behandlingstillfället.
 • Icke-hormonell terapi utmärkt för personer som av medicinska skäl inte kan genomgå östrogenbehandling eller av något annat skäl hellre avstår.
 • Kostnadseffektiv behandling – som är mycket billigare än de metoder som förutsätter vård på daglig basis under flera månaders tid, och som bara fokuserar på sjukdomarna symptom snarare än deras grundläggande orsaker.
 • Vad är PSD®-teknologin?
  Den exklusiva Pulse Shape Design-teknologin säkerställer maximal flexibilitet när det kommer till pulsformer: S-puls, D-puls, H-puls, U-puls och CW gör SmartXide2 till det effektivaste och mest mångsidiga lasersystemet.RF Touch: teknik i framkant
  Dessa nya radiofrekvenshandtag används endast vid ett tillfälle och fungerar som ett utmärkt komplement till DEKA:s övriga utbud av utrustning för underlivsbehandling – tack vare en perfekt synergi mellan CO2-laser och RF i en och samma apparat. Användandet av radiofrekvenser för vävnadsåtstramning är väletablerat inom såväl gynekologi som dermatologi (till exempel DEKA:s DOT/RF-terapi). För att kunna göra det mest av laserstrålningen är det viktigt att man förstår dess egenskaper fullt ut – radiofrekvenserna kan bara penetrera exempelvis de vaginala slemhinnorna om dessa är tillräckligt återfuktade.
Lasertyp Co2 RF – PSD®-strålning
Våglängd 10,6 μm vid strålningsläge TEM00
Pulslägen CW – SP – DP – HP & CW – SP – DP – HP – UP
Kontrollpanel LCD-Touch Screen i färg (10,4 tum)
Intern databas Innehåller över 150 fabriksinstallerade protokoll, möjliga att uppgradera med USB. Möjlighet finns att lagra ett obegränsat antal skräddarsydda protokoll.
Tillbehör HiScan V2LR skannersystem. Brett utbud av kirurgiska handtag
Elektriska krav 100 - 120 VAC – 50/60 Hz, 220 – 230 VAC – 50 Hz – 1600 VA
Storlek 162 (H) x 59 (B) x 56 (D)
Dokumentation Monalisa Touch Broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se