AGAIN PRO - hårborttagning och hudbehandling med alexandritlaser

Information

DEKA har gjort det igen! Nya Again PRO kan allt det som gjorde föregångaren Again till en av de starkaste och bästa alexandritmaskinerna på marknaden – men är snabbare, starkare och kommer utrustad med nya pulslägen för ännu bättre behandlingar! Den inbyggda kylmekanismen maximerar komforten och håller smärtan, biverkningarna och återhämtningstiden på ett absolut minimum.

Again PRO låter dig som har en klinik eller salong behandla alla hårtyper och inte bara mörka hårstrån. Again PRO gör också underverk under hudvårdsbehandlingar och du kan enkelt och säkert åtgärda ojämnheter i huden och pigmenteringar. Använder du dessutom också ett Moveohandtag kan du erbjuda moveoGlo-behandlingar som innebär 3 ansiktsbehandlingar under ett och samma behandlingstillfälle.

Bättre än perfekt

Again PRO har ett helt nytt system med högre maskinstyrka, dubbla våglängder, kortare pulser och flera olika spotstorlekar. Allt detta gör det möjligt för dig att erbjuda pålitliga och kostnadseffektiva hårborttagningar med hälften så lång behandlingstid. Genom att dela upp pulserna ger maskinens 1064 nm Nd:YAG-laser dig friheten att behandla väldigt känsliga hudområden – oavsett hudtyp – med stor försiktighet.

Självklart är det enkelt att använda Again PRO. Det lättnavigerade systemet ger dig tillgång till en databas med protokoll för alla typer av hår, hud och behandlingar!

Dokumentation AGAIN Pro Brochyr

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

Tel – 010-205 15 01

Mejl –  info@synos.se