Hårborttagning för kliniker med Deka again | Synos

Information

Världens snabbaste lasermaskin

AGAIN är världens snabbaste och mest effektiva laserplattform. Den är utrustad med två kompletterande våglängder 755 nm Alexandrit (den enda effektiva våglängden för tunt och ljust hår) + 1064 nm Nd:YAG för hårborttagning, kärl samt hudföryngring.
Denna maskin ger dig en 2-i-1 lösning där man kombinerar en otroligt kraftfull och snabb Alexandrit-laser tillsammans med en enastående och mångsidig Nd:YAG.  Med den exklusiva DEKA-tekniken Moveo, där man kan välja till tre olika handtag, kan man behandla snabbt, säkert och smärtfritt. Moveo-teknologin är den enda teknologin som möjliggör behandling av mörkare hudtyper med Alexandritlaser. AGAIN behandlar allt från permanent hårborttagning till en mängd olika estetiska behandlingar.

En revolution inom hårborttagning

DEKA har alltid varit i framkant med utvecklingen inom laserteknologi. AGAIN introducerar ett nytt flexibelt system med dubbla våglängder som levererar säkra och kostnadseffektiva behandlingar. Plattformens flexibla funktioner ger dig som behandlare rätt verktyg för att leverera fantastiska resultat.

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se

Produktförfrå