Minisilk FT - Bärbar och praktiskt IPL-laser

Information

Effektiv och flexibel IPL

Italienska DEKA har med Minisilk FT tagit fram en IPL-maskin som tack vare sin fraktionerade puls gör det möjligt att utföra högintensiva hårborttagningsbehandlingar helt utan termiska skador.

Med Minisilk FT kan du behandla kundernas från topp till tå – och låta den här effektiva IPL-lasern avlägsna hår och pigment i ansiktet och på kroppen. Minisilk FT låter dig dessutom anpassa emissionen helt utifrån patientens behov. Den här maskinen kommer nämligen utrustad med fem utbytbara filter med olika emissionsspektra i två olika spotstorlekar. Tillsammans med handtagets integrerade och justerbara kylsystem kan du med Minisilk FT utföra helt skräddarsydda IPL-behandlingar.

Kompakt och lätt teknik

Den reducerade storleken på Minisilk FT gör maskinen lätt att flytta runt och det kompakta handstycket innebär bättre ergonomi för dig som behandlar. I maskinen finns en integrerad kraftmätare som ständigt övervakar pulsantalet och de individuella pulsernas effektivitet. Kraftmätaren ser också till att handtaget funderar som det ska.

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se