Motus AY - Köp klinikutrustning för hårborttagning | Synos

Information

Det världsledande lasersystems-företaget DEKA har lyckats skapa en användarvänlig, kraftfull och mångsidig maskin som omedelbart kommer att uppskattas av dina patienter. Motus AY Alexandrite lasern har utvecklats speciellt för hårborttagning och Nd: YAG lasern för behandling av vaskulära lesioner.

Alexandrite lasern med Moveo teknologi

Alexandrite lasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning. Den har upp till 20% högre effektivitet än diodlasern! Med denna laser kan du nu behandla alla hudtyper, vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform tidigare. Hårborttagning med Motus AY kunde inte vara mer effektiv och smärtfri – med hjälp av Alexandrite lasern och Moveo-tekniken!

Det många uppskattar med Alexandrite lasern och Moveo teknologin är laserns förmåga att behandla allt; från ljusa och tunna hår till kraftig hårväxt! Med Motus AY Alexandritlaser kan du behandla alla kunder på ett felfritt, enkelt och skonsamt sätt.

Vad är Nd:YAG-1064nm laser?

Nd: YAG-1064nm lasern är lämplig för behandling av vaskulära lesioner, som små kärlmissbildningar som telangiektasier. En Nd: YAG-laser är den enda som framgångsrikt kan behandla de djupa blodkärlen i benen. Nd: YAG-1064nm lasern kan även användas för behandling av exempelvis spider naevi, seborrheic keratosis och follikulit.

Vi utbildar dig i användning av Motus AY

Vi utbildar dig i användningen av Motus AY! Oavsett om är ny inom branschen eller tidigare använt dig av hårborttagningslasrar så skräddarsyr vi en maskinutbildning efter dina förutsättningar och behov! När du genomfört utbildningen får du även livstids support – vi finns alltid nära till hands för att besvara dina frågor eller lösa situationer.

LasertyperAlexandrit och Nd:YAG Kristallbaserad
VåglängdAlexandrite 755nm och Nd:YAG 1064nm
StyrkaAlexandrite 5000W och Nd:YAG 6500W
Storlek95cm (H) ×51cm (B)
Vikt90kg
Dokumentation Motus AY broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se