Motus AY hos Synos Medical

Information

Behandla fler

Med Motus AY kommer du kunna utöka din verksamhet och kundkrets. Maskinen gör det möjligt för dig att genomföra hårborttagningsbehandlingar på ett stort antal personer – alldeles oavsett vilken hudtyp de har – vilket i sig ökar antalet potentiella kunder.

Det spelar ingen roll om du ska behandla ljusa eller mörka hårstrån, tunn eller kraftig behåring. Motus AY ger alltid samma oslagbara resultat, och maskinen kan dessutom ta hand om inåtväxande hår på ett sätt som kirurgiska behandlingar aldrig kommer kunna mäta sig med.

Motus AY arbetar dessutom snabbare på mörkare hud och låter dig behandla:

  • Pigmenteringar/lentigo
  • Röda och blå kärl på kroppen
  • Röda kärl i ansiktet

Du kan också genomföra hudföryngringsbehandlingar och behandla nagelsvamp på ett snabbt och smidigt sätt. Just nagelsvamp är ett besvär som idag tvingas lösa med pensling vilket tar lång tid och måste göras dagligen – vilket är väldigt svårt om man inte når ned till sina egna fötter. Behandling med Motus AY hjälper också dessa kunder på ett smidigt och effektivt sätt.

 

Behandla bättre

Alexandritkristallen i Motus AY ger inte bara bättre resultat — med upp till 20 % högre effektivitet än konkurrerande alternativ. Den håller dessutom längre än en diodbaserad laser, eftersom en kristall inte nöts på samma sätt som en diodkomponent. Du slipper inte bara skyhöga underhållskostnader – du kan också lita på att maskinen levererar på samma höga nivå oavsett hur många gånger du redan använt den.

Motus AY är även utrustad med Nd:YAG-laser som är svårslagen när det kommer till behandling av  blodkärl och vaskulära lesioner. För nagelsvamp behövs oftast enbart ett fåtal behandlingar för ett strålande resultat.

 

Behandla utan smärta

Vill du kunna erbjuda dina kunder en helt smärtfri hår- och hudbehandling? I så fall är en Motus AY – och ett Moveohandtag – en helt perfekt kombination för din klinik! I Moveohandtaget finns en prisma som reglerar temperaturuppbyggnaden och ser till så att det hela sker gradvis – snarare än allt på en och samma gång. Det, tillsammans med en mekanism som ser till att varken för mycket eller för lite energi levereras, ger en behandling som är helt och hållet smärtfri.

Lasertyper Alexandrit och Nd:YAG Kristallbaserad
Våglängd Alexandrite 755nm och Nd:YAG 1064nm
Styrka Alexandrite 5000W och Nd:YAG 6500W
Storlek 95cm (H) ×51cm (B)
Vikt 90kg
Dokumentation Motus AY broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se

Frågor och svar