Motus Pro - Synos

Information

En behandling med Motus PRO gör enormt stor skillnad

Med nya Motus PRO från DEKA kan vem som helst få fantastiska resultat, superenkelt. Det spelar ingen roll om det som ska behandlas är hår, pigment, kärl, rynkor, fina linjer, nagelsvamp, kapillärer eller telangiektasier. Det är också sak samma om din kund har tunna och ljusa hår eller mörkare och grövre behåring, eller var på Fitzpatrickskalan personens hud ligger.

Motus PRO ser alltid till att leverera sanslöst bra resultat som gör stor skillnad i den behandlades liv. Självklart helt utan smärta och med kort återhämtningstid!

Motus PRO bygger på expertis

DEKAs Motusserie har länge varit älskad över hela världen, tack vare sin höga kvalitet och användarvänlighet.  PRO-modellen bygger vidare på allt det som gjorde föregående Motusmaskiner så älskade.

Motus PROs nya, världsunika motorsystem, sin 24 mm spot, sitt innovativa, nedkylande handtag och dess många olika fluenser och repetitionsgrader ger nämligen behandlaren enorm flexibilitet och möjlighet att genomföra snabba och effektiva behandlingar. Maskinens databas kommer dessutom fullproppad med olika protokoll, vilket gör att du alltid har enorma kunskapsresurser bara några knapptryck bort!

Efter att du behandlat dem med Motus PRO finns det inte längre någonting som står i vägen för dina kunder och deras drömmar. Det gäller oavsett om du avlägsnar hår eller åtgärdar hudproblem – för Motus PRO låter dem en gång för alla bli kvitt sina påfrestande besvär. Det öppnar upp för en aktiv och hälsosam livsstil, med mer tid för allt det där som gör tillvaron fantastisk!

Dokumentation Motus PRO broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se