SmartXide 2 DOT/RF - Klinikutrustning för sjukhus | Synos

Information

Laser för kirurgi

Marknadens mest funktionella och mångsidiga verktyg. SmartXide 2 Dot RF har en våglängd på 10 600 nm och en laserstyrka på upp till 80 watt. Lasern passar utmärkt för allmän kirurgi, avancerad neurokirurgi samt gynekologi och ENT. SmartXide 2 Dot RF laser har flera funktioner, bland annat två scanningssystem (Hiscan Surgical och EndoScan) samt EasySpot mikromanipulator med joystick kontroll. Lasern är utvecklas med PSD (Pulse Shape Design), vilket möjliggör pulsmodulering från kontinuerlig emission till pulsad emission. SmartXide 2 Dot RF laser är ett ovärderligt verktyg inom mikrokirurgi. Genom att ställa in de olika funktionerna kan användaren själv styra laserns rotation, ablationsområde, form, storlek och så vidare. Dessa inställningar kan göras utan att behöva lyfta blicken från operationsmikroskopet.

Lär dig hur SmartXide 2 Dot RF fungerar

SmartXide 2 Dot RF laser är ett modernt system som går att anpassa vid beställning. Välj den konfiguration som passar just dina behov och krav. Dessutom finns det ett flertal olika uppgraderingar och tillbehör att välja mellan. Även om lasern kommer med en tydlig pekskärm som förenklar användandet så erbjuder vi alltid att utbilda personal i användandet av lasern. På så sätt säkerställs att användningen utförs korrekt, säkert och efter verktygets fulla potential. Har du frågor om SmartXide 2 Dot RF, tillbehören, konfigureringarna eller något annat som hör till denna produkt är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Du hittar alla våra kontaktuppgifter på vår kontaktsida.

LasertypCO2 RF PSD®
Våglängd10.6 µm, (Diod för operation) 940nm eller 980nm
Styrka40W, 60W samt 80W
PulsbreddFrån 0.01 to 0.9 s
Skanner yta15 x15 mm
PSD® (Pulse Shape Design)DekaPulse, SmartPulse, HighPulse samt CoolPeel
Dokumentation Broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se