Tetra Pro - Synos

Information

Ett nytt och exklusivt sätt att behandla hud

Det finns vanliga hudbehandlingsmaskiner, och så finns det Tetra PRO – en toppmodern maskin som spelar i en helt egen liga och ger otrolig effekt oavsett om du behandlar ärr, rynkor, fina linjer eller underlivsbesvär.

Tetra PRO är nämligen helt unik och innebär ett stort kliv in i framtiden. Med sin nya, eleganta design, sin hyperavancerade mjukvara, den patenterade CoolPeel-teknologin och de nya handtagen är det här onekligen morgondagens hudbehandlingsutrustning – särskilt framtagen för den som verkligen tar hud och hudbehandlingar på allvar.

 

Snabbt, säkert och olikt allt annat

En behandling med Tetra PRO går snabbt, har kort återhämtningstid – och ger den behandlade ett oemotståndligt fräscht och ungdomligt utseende. CoolPeel-protokollet, som bara finns i DEKAs CO₂-maskiner, ger en 100 % naturlig och djuplodande effekt när du behandlar dina kunder.

Maskinens toppmoderna teknik gör varje behandling supersmidig för dig som behandlar. Du hakar bara i handtaget, väljer rätt protokoll och sätter sedan igång, och dina kunder märker skillnad på direkten.

Dokumentation Tetra Pro Broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se