Therm Active - Mångsidig värmebaserad hudvård

Information

En hudvårdsmaskin för alla

ThermActive är mångsidig och passar till många olika behandlare och slutkunder. Maskinen är lättanvänd och kan behandla både kropp och ansikte – och oavsett hudtyp ger den vackrare och slätare hud.

ThermActive är inte bara effektiv – den är också otroligt lättanvänd. Det gör den till ett utmärkt val för nystartade kliniker som snabbt vill komma igång med sina behandlingar. Du som redan har och vill utöka en verksamhet får såklart också stor nytta av en så mångsidig maskin som den här.

Behandlingen är helt och hållet icke-invasiv vilket är helt perfekt för de slutkunder som är rädda för ingrepp. Eftersom huden inte penetreras under behandling innebär att läkningen också går mycket fortare än vid exempelvis behandling med nålar.

ThermActives bioaktiva shaping-funktion ger också fantastiska resultat vid kroppsskulptering.

Termisk hudvård utan obehag

Vad är då hemligheten bakom ThermActives fantastiska resultat? Svaret är dess värmebaserade pulsteknik, som stimulerar, aktiverar, dränerar och normaliserar efter kundens behov.

Maskinen levereras med flera förinstallerade behandlingsprotokoll och inställningar. Allt du behöver göra är att ställa in och välja ett passande program och sedan föra handtaget över området som ska behandlas. Handtaget har flera olika munstycken som byts ut beroende på vilket område som ska behandlas och vilket resultat man är ute efter.

Du som behandlar behöver aldrig oroa dig för brännskador eller att det känns obehagligt för kunden. ThermActive är nämligen utrustad med känsliga temperatursensorer som känner av och ser till att det aldrig blir för varmt. Det betyder att du som behandlar kan fokusera på just behandlingen – i lugn och ro.

Vill du ha en lättanvänd maskin – som kan göra väldigt mycket för väldigt många? Kontakta då våra produktspecialister via formuläret här nedan, så berättar de mer om hur ThermActive kan få din verksamhet att växa!

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se