CO2 laser för hudföryngring - Köp klinikutrustning | Synos

Hudens åldrande börjar förhållandevis tidigt, men brukar få synbara effekter först i medelåldern. Åldrandet är huvudsakligen genetiskt betingat och inget vi kan förhindra, men påverkas även av yttre faktorer som solljus, luftföroreningar och rökning.

Dämpa hudens åldrande med laserbehandling
Det finns en mängd olika behandlingar för hudföryngring som gör det möjligt att förebygga och bromsa hudens åldrande, även om vi ännu inte nått så långt att processen går att stoppa helt och hållet

När vi blir äldre tappar bindväven i huden sin elasticitet och rynkor uppstår. Det är inte ovanligt att det även uppstår med pigmentering. Båda dessa förändringar och även andra så som ärr, gropar, vårtor och bristningar kan behandlas genom att en laser slipar av ett lager av huden.

I jämförelse med kirurgiskt ansiktslyft med en skalpell ger laserbehandlingen både mer precisa snitt och mindre smärta efter behandlingen. För patienten är detta en lindrigare form av behandling och som även har en snabbare läkningsfas.
Koldioxidlaser för hudföryngring
För att uppnå bästa tänkbara resultat är det viktigt att använda rätt utrustning för hudslipning och hudföryngring.

DEKA SmartXide lasermaskiner använder Smart Stack-funktionen, vilket gör att flera laserpulser kan användas samtidigt på samma behandlingsområde, med en puls från 1 till 5. Denna funktion gör SmartXide-lasern till en av de säkraste och mest kraftfulla Co2-laserenheterna på marknaden.

Koldioxidlasern, CO2-laserns, förångar skonsamt och med hög precision bort vävnad och fungerar därför utmärkt för såväl borttagning av ofarliga hudförändringar som olika former av hudföryngring.