DUOGlide - revolutionerande co2-laser | Synos Medical

Information

Ingen lösning är perfekt för alla – men DUOGlide kommer nära! 

Alla har vi unika förutsättningar – och dina kunder är såklart inga undantag. När de kommer till dig för att de vill bli av med sina ärr, hudbristningar, pigmentfläckar – eller få huden att se yngre ut – ställs du som behandlar inför flera utmaningar på en och samma gång. 

Kan du verkligen erbjuda bästa möjliga behandling och hudvård – för rätt individ och indikation? Kommer din nuvarande maskin låta dig leva upp till kundens förhoppningar och krav? Kan du lita på att din maskin levererar lika bra här och nu som när du precis köpte in den? 

DuoGlide ger dig friheten att anpassa efter kundens behov 

Tyvärr svämmar marknaden över av billiga lasermaskiner som varken kan leverera tillräckligt bra resultat eller anpassa lösningen efter kunden. Inte sällan handlar det om rena budgetvarianter som bygger på den helt felaktiga principen ”en behandling som passar alla”. 

DuoGlide är inte som sådana maskiner. 

DuoGlide utnyttjar två tekniker på en och samma gång. Här har vi dels att göra med en extremt effektiv CO2-laser, dels en maskin som fullt ut utnyttjar erbiumkristallens otroliga kraft. Det ger dig möjlighet att välja mellan skärande laser eller värme – vilket inte bara leder till helt fantastiska resultat och en märkbar skillnad. I och med DuoGlides speciella synergi – och maskinens fem olika pulslägen – kan du enkelt skräddarsy behandlingen efter vad kunden vill ha och behöver! 

Det bästa av två världar 

Självklart kan du också välja att använda både co2 och erbium i kombination – vilket då innebär en omväxlande bestrålning över ett avgränsat hudområde. På så sätt bearbetas vävnaden både med värme och med en skärande effekt samtidigt som återhämningstiden hålls nere till ett minimum. Helt enkelt det bästa av två världar! 

Friheten är med andra ord total – för med DuoGlide kan du ge kunden precis vad den vill ha och behöver! 

  •  Vinnare av Best laser, lights and energy-based device 2023! 
  • Bestråla samma punkt upp till 5 gånger med minimal skaderisk – med SmartStack-funktionen 
  • Möt kundernas individuella behov – välj mellan 5 olika pulslägen 
  • Behandla både hudvård och gynekologiska indikationer  
Dokumentation DuoGlide Broschyr
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se