Hudföryngring med SmartXide Punto - Köp klinikutrustning | Synos

Information

SmartXide Punto/Tetra

SmartXide Punto möjliggör behandlingar som borttagning av vårtor, leverfläckar, akneärr, stora porer, alla typer av pigmentansamlingar samt behandling av ytliga och djupa rynkor.

Med ny SmartXide Punto kan du också göra populära CoolPeel-behandlingar! CoolPeel är en ny behandlingsteknik inom hudföryngring från DEKA. Genom CoolPeel-behandling får patienten minimal smärta under behandling, kort behandlingstid och snabb återhämtningstid.

Unik smart PSD teknologi

SmartXide Punto är utvecklad med PSD (Pulse Shape Design), som möjliggör pulsmodulering från kontinuerlig emission till pulsad emission. Med en integrerad PSD-teknik kan laserpulsens varaktighet, energi och effekt styras. Enheten erbjuder fyra olika pulser (H-Pulse, S-Pulse, D-Pulse, U-Pulse). Genom bipolär radiofrekvensteknologi kan du rikta enhetens kraft till ett visst område som ska behandlas – vilket ger en effektiv behandling som dessutom förkortar patientens återhämtningstid!

Vad är Smart Stack funktion?

SmartXide Punto använder Smart Stack-funktionen, vilket gör att flera laserpulser kan användas samtidigt på samma behandlingsområde, med en puls från 1 till 5. Denna funktion gör SmartXide -lasern till en av de säkraste och mest kraftfulla Co2-laserenheterna på marknaden.

Detta möjliggör en kontroll av hudens värmeskador och förångning av huden! Med SmartXide Punto-enheten kan formen och storleken på laserbehandlingsområdet ändras utefter det område som ska behandlas. Det finns sex olika former att välja mellan och funktionen minimerar rodnad och irritation i huden.

Lär dig hur SmartXide Punto fungerar

Punto har en behandligsdatabas med fler än 150 olika behandlingsprotokoll. Användaren kan också lägga till anpassade protokoll! Vi på Synos Medical utbildar personal i användandet av SmartXide Punto för att säkerställa att maskinen används till dess fulla förmåga, på ett säkert sätt! Det spelar ingen roll vilken tidigare erfarenhet utbildningsdeltagare har, vi anpassar oss alltid efter erfarenhetsnivå.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om SmartXide Punto, tillbehören, konfigureringarna eller något annat som rör produkten, så berättar vi mer!

LasertypCO2 RF PSD
Co2 Styrka30W -50W
Våglängd10,6 µm
SkärmLCD touch 8,4”
Vikt62kg
Storlek122cm × 42cm × 54cm
Dokumentation SmartXide Punto Broschyr

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se