SmartXide Punto - fraktionerad co2-laser med CoolPeel

Information

För dig som behandlar innebär det att du får mer tid till fler kunder – vilket ökar din omsättning och dina intäkter samt ger dig en ekonomisk trygghet och avkastning på en helt ny nivå. För dina kunder innebär Puntos snabbhet mer eller mindre omedelbara resultat efter att du behandlat deras vårtor, leverfläckar, akneärr, rynkor, porer eller pigment. 

Exakt hur lång tid det tar innan effekten blir tydlig varierar såklart från person till person. Men oftast tar det sällan mer än ett par dagar innan huden läkt och de oslagbara resultaten blir tydliga. 

Hur lång tid varar en behandling? Även det varierar från fall till fall. Men en behandling med Coolpeel behöver inte ta mer än en kvart – vilket dina kunder lätt hinner klämma in på lunchrasten. 

Minimal återhämtningstid med Coolpeel 

Anledningen till att återhämtningstiden kan hållas så kort stavas Coolpeel. Den här patenterade lösningen är ett behandlingsprotokoll som kommer förinstallerat i SmartXide Punto, och som på ett revolutionerande sätt kortar ned läkningen och snabbar upp effekten av behandlingen. 

Tack vare Coolpeel kan Punto leverera skärande laser helt utan värme, vilket innebär att det behandlade området bestrålas med en stor mängd små och slumpmässigt fördelade strålar. Det här tar bort de skadade, ytliga hudceller som ger upphov till kundens problem. Punto kickstartar kroppens naturliga läkeprocesser och nya celler kommer snabbt på plats.  

Eftersom en Coolpeel-behandling innebär att man använder sig av ablativ laser utan värme är risken för värmeskador obefintliga – vilket också gör det möjligt att behandla mörkare hudtyper på ett säkert sätt. DEKAs patenterade PSD-teknik bidrar också till ett säkrare sätt att behandla hudproblem i största allmänhet – alltid med helt oemotståndliga resultat. 

 

Inte intresserad av Coolpeel? Varje SmartXide Punto utrustas med 150 förinstallerade protokoll, vilket ger dig som behandlar en enorm frihet att anpassa dig efter kundernas behov och förutsättningar! 

Prisvinnare 2023

Punto skördar framgångar världen över, och säljs i nuläget i flera olika länder. I USA, där maskinen på kort tid blivit jättepopulär, har den också vunnit New Beauty Magazines prestigefulla pris Best c02 laser treatment 2023!

 

Lasertyp CO2 RF PSD
Co2 Styrka 30W -50W
Våglängd 10,6 µm
Skärm LCD touch 8,4”
Vikt 62kg
Storlek 122cm × 42cm × 54cm
Dokumentation SmartXide Punto Broschyr

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se

Frågor och svar