RedTouch - bästa klinikutrustningen för pigmentfläckar | Synos

Information

Där målet är kollagen

En ny lösning för både patienter och behandlare som är i behov av flera behandlingar, med tätare intervall, som är effektiva, icke-invasiva, smärtfria och utan vare sig återhämtningstid eller biverkningar

Ingen återhämtningstid

Eftersom det epidermala lagret inte skadas, är både behandlingens biverkningar och hudens återhämtningstid minimal.

Specifik våglängd för kollagen (675 nm)

RedTouch är det första och enda systemet som använder denna våglängd. Till skillnad från de nuvarande systemen som finns på marknaden som riktar in sig på vattnet i huden, agerar RedTouch direkt på kollagenet i det dermala lagret. Eftersom det epidermala lagret inte skadas, är både behandlingens biverkningar och hudens återhämtningstid minimal.

Mikrozoner med termisk skada (ungefär 1 mm i diameter) främjar en omedelbar kontrollerad skada av kollagenfibrerna som leder till en ny kollagenbildande process. Tack vare ett integrerat kylsystem och en våglängd på 675 nm, skadas inte det epidermala lagret. Detta minimerar biverkningarna samt återhämtningstiden.

 

Dokumentation Broschyr

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se