MPGUN - den snabbaste mesoterapipistolen i sitt slag

Information

Allting börjar med ett val

Välj MPGUN – ett extremt precist, bekvämt och nydanade verktyg.

Både penna och pistol

Pennläget möjliggör upp till 1500 slag i minuten, och pistolen låter dig arbeta med upp 700 slag per minut. Djupet är justerbart och sträcker sig från 0,5 mm till 10 mm, men 0,1 mm känslighet.

Den effektivaste appliceringen

MPGUN har utvecklats med produktivitet och perfektion i åtanke. Därför slösas inte en endaste droppe under användningstillfällena, något som blir möjligt tack vare produktens effektiva kontrollmekanism. Pennpistolen tummar aldrig på perfektionskravet – särskilt inte när du som behandlar utför de effektivaste PRP- och mesoterapibehandlingarna som finns tillgängliga idag.

Snabbast av sitt slag – i hela världen

MPGUN möjliggör automatisk och snabb medicinsk needling under mesoterapinbehandlingen. Pistolens skanningsfunktionalitet och justerbara doseringsinställningar gör MPGUN till ett naturligt val för en snabb och smärtfri behandling helt fri från sår och skador.

Återfunnen skönhet – snabbt och smidigt

MPGUN jobbar otroligt snabbt och är därför ditt självklara val för skönhetsbehandlingar. Den banbrytande MPGUN är garanterat det allra bästa – för de allra bästa – när det kommer till mesoterapi och PRP-behandlingar.

Våga mera

MPGUNs smärtfria applicering garanterar att dina patienter blir mer medgörliga, samtidigt som behandlingen boostas på ett säkert sätt. Pennpistolen är användarvänlig  och låter dig använda din tid och dina resurser på effektivast möjliga sätt. Produkten är utformad för maximal komfort och har tagits fram för att överträffa dina förväntningar på en mesoterapipistol.

Skönhet kan inte mätas – men MPGUNs specialutvecklade mjukvara registrerar alla relevanta värden och uppgifter under behandlingens gång. Pistolen arbetar också på exakt det sätt du vill, och ställer in – vilket sparar dyrbar behandlingstid.

Användarvänlig och specialdesignad

Skönhet är A och O för MPGUN. Pistolens integrerade LCD-skärm ger dig överblick över alla estetiska behandlingar, och du kan spara upp till tio egna protokoll.

Kit med engångsnålar

MPGUN är redo att användas med engångsnålssetet Special Needle Kit – vilket ger maximal hygien och säkerhet när det kommer till behandling av hår och kropp.

  • 27 Gx12 mm,
  • 30 Gx12 mm,
  • 31 Gx12 mm
Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se