Kylmaskin för dig som utför hudbehandlingar | Synos Medical

Kylmaskin

Kylmaskin till klinikutrustning

När man utför till exempel hudbehandlingar eller hårborttagning är det viktigt att se till så att inte kunden bränner sig. Det här är tyvärr är rätt lätt hänt, med tanke på den stora mängd värme som vissa lasermaskiner levererar.

Fler och fler maskiner kommer utrustade med någon form av inbyggd kylmekanism, som på så sätt gör behandlingen behagligare. Våra lasermaskiner med Moveohandtag är exempel på sådana lösningar. En annan variant är att använda sig av en extern kylmaskin, som svalkar och kyler ned det aktuella hudområdet. Fördelen med de externa kylmaskinerna är att de kan användas tillsammans med en rad andra produkter, och de är en praktisk lösning för dig som redan har annan klinikutrustningsenheter på plats hos dig.

Skönare hudbehandlingar med AirCool

AirCool är produkten för dig som utför hudbehandlingar och vill minimera risken för brännskador. Inte nog med att AirCool kyler ned huden på ett energieffektivt sätt, den minimerar också återhämtningstiden efter behandlingen.

Behandlar du med co2-laser, IPL, diod eller Nd:YAG? Oavsett vilken teknik eller utrustning du använder ger AirCool utmärkta resultat. Kompressor-, styr- och detekteringssystemet i AirCool gör det här till ett säkert och pålitligt alternativ. Klicka här för att läsa mer om kylmaskinen AirCool.