Ta bort leverfläckar och födelsemärken med co2-laser

Ta bort leverfläckar med co2-laser

Ofarliga leverfläckar tas enkelt bort med koldioxidlaser (även kallad co2-laser). Behandlingen går otroligt snabbt och är i princip helt smärtfri. Återhämtningstiden är extremt kort och det är minimal risk för ärrbildning.

Hur funkar co2-laser?

Väldigt förenklat kan man säga att laser är ljus som uppstår när så kallad stimulerad emission passerar genom någon form av medium. Detta medium kan vara en ädelsten eller en eller flera olika gaser. I fallet med en co2-laser rör det sig om tre gaser – kväve, helium och koldioxid.

Under en co2-behandling tränger lasern in genom hudens ytligaste skikt och skapar små, kontrollerade skador vilket stimulerar kollagenproduktionen och kroppens naturliga läkeprocess. På det här sättet kan man smidigt och effektivt göra sig av med bland annat leverfläckar och födelsemärken. Dessutom kan du åtgärda vårtor, ärr och rynkor.

Behandla både ansikte och kropp

Med en co2-laser till din klinik kan du behandla dina kunder från topp till tå. Utrustningen låter dig avlägsna bland annat leverfläckar och födelsemärken i ansiktet likaså på ryggen, armar, axlar, mage, ben eller var som helst (undantaget ögon). Du kan också behandla fräknar i ansiktet, samt en rad andra indikationer.

SmartXide Punto är en av marknadens ledande co2-lasermaskiner. Inte nog med att det ger otroligt bra effekt mot leverfläckar och födelsemärken – den låter dig dessutom också genomföra CoolPeel-behandlingar, en ny typ av behandling som sällan tar mer än 15 minuter att genomföra.