Behandla nagelsvamp - säkert, bekvämt och effektivt!

Nagelsvamp

Nagelsvamp – ett vanligt problem som drabbar många

Nagelsvamp är ett problem som drabbar många svenskar, både män och kvinnor i alla åldrar (även om äldre personer oftare är mer utsatta än barn). Problemet förknippas ofta med obehag och skam då nagelsvamp ofta uppfattas som ofräscht och ohygienskt.

Det är ytterst ovanligt att nagelsvamp på tår eller fingrar innebär fysisk skada eller fara (långt gången nagelsvamp kan dock i värsta fall leda till nageltrång och andra slags infektioner). Med det sagt är den psykiska påfrestningen ofta stor, vilket är nog så allvarligt i sig.

Skammen kan i värsta fall leda till att den drabbade undviker att exempelvis besöka gym eller simhallar av rädsla för att framstå som ovårdad (eller som någon som smittar), vilket i sin tur riskerar att påverka det fysiska välmåendet.

Behandla nagelsvamp med en maskin från Synos

De som drabbats av svampinfektioner på naglarna lider helt i onödan – och med våra maskiner kan du som driver klinik hjälpa dessa personer till ett bättre liv. Våra laserbaserade lösningar låter dig snabbt och effektivt åtgärda svampen, på ett sätt som pensling av till exempel tånaglar inte kan mäta sig med.

Förutom att ge utmärkta resultat innebär våra lasermaskiner väldigt bekväma lösningar för alla de som av till exempel hög ålder eller övervikt inte kan pensla naglarna själva. Med andra ord breddar du din kundbas ordentligt med en maskin från Synos!