Laserutrustning för att ta bort pigmentfläckar | Synos

Vad är pigmentfläckar?
Idag har många problem med bruna, eller mörka fläckar på huden. Pigmentfläckar, eller pigmenterad hud, kan uppstå av flera olika anledningar. Vanligast är på grund av solskador, hormonförändringar eller av medicinering. Oftast uppkommer fler fläckar med stigande ålder och många upplever dessa som störande och missprydande. En typ av pigmentering som är svårare att ta bort är melasma (kloasma). Det är en hormonell pigmentering, så kallad hyperpigmentering, som kan uppkomma i samband med intag av p-piller, graviditet, amning eller klimakteriet. 
Ta bort pigmentfläckar!
Våra lasrar för att ta bort pigmentförändringar är mycket omtyckta då dessa är skonsamma mot patientens hud! Forskningen har gått framåt och idag är det betydligt lättare att få bort merparten av missprydande fläckar på huden.

Vi har ett flertal olika maskiner som er klinik kan använda och arbeta med behandlingsmetoder för pigmentborttagning men som också behandlar många fler problemområden på kroppen. Här på Synos erbjuder vi flera olika lasrar som ni kan använda på era patienter med mycket goda resultat!
Behandla melasma
Det finns flera olika metoder som din klinik kan använda sig av för behandling mot pigmentförändringar. Idag finns det egentligen bara en maskin som vi rekommenderar när det gäller borttagning av just melasma på huden. En relativt ny maskin på marknaden som heter RedTouch (tillverkad av DEKA Laser i Italien) ger ett överlägset resultat. Tidigare har man endast kunnat garantera att ca 40% av patienterna blir hjälpta med sin melasma medan den här lasern ger ett resultat på 95% vilket gör att vi nästan enbart säljer just den maskinen för borttagning och behandling av melasma. Synos är måna om att alltid följa den senaste forskningen för att kunna erbjuda det absolut bästa för våra kunder.