Behandla ärr och bristningar med SmartPICO | Synos Medical

Information

En säkrare, smartare lösning

SmartPico är ett av de mest flexibla systemen på marknaden. Dess fotoakustiska funktionalitet gör det möjligt att rikta värme mot kutan vävnad på precis rätt djup, samtidigt som kollagenproduktionen stimuleras och den omgivande huden lämnas intakt.

Med andra ord ett utmärkt alternativ för dig som med minimal kontraindikation vill åtgärda kutana imperfektioner orsakade av åldrande, pigmenterade lesioner, melasma eller tatueringar!

Förebygger och behandlar PIH

Genom att minska värmen minimerar SmartPICO risken för PIH – postinflammatorisk hyperpigmentering – i samband med behandling. Dessutom kan maskinen användas för att behandla just detta problem, när det orsakats av till exempel inflammatoriska sjukdomar eller till och med andra laserbehandlingar.

 

SmartPICO-pulser genererar en ren fotoakustisk effekt som direkt riktar sig mot den kutana vävnaden på rätt djup, samtidigt som kollagen stimuleras och den omgivande huden lämnas intakt. Genom att använda mindre värme minskar SmartPico inte bara risken för PIH, utan det kan också användas för att behandla effekterna av PIH orsakade av en inflammatorisk sjukdom eller till och med andra laserbehandlingar.

 

 

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

(Tel) – 010-205 15 01

(Mejl) – info@synos.se

Frågor och svar