Smärtfri hårborttagning med Motus AX | Synos Medical

Kliv in i en ny värld – med Motus AX alexandritlaser

Med hårborttagningslasern Motus AX levererar världsledande tillverkaren DEKA allt det som hårborttagningsbranschen tidigare saknat: total säkerhet och maximal komfort, och resultat som inga konkurrenter kan mäta sig med.

Motus AX hårborttagningsbehandlingar utnyttjar styrkan i nästa generations alexandritteknologi. För dig som utför tar bort hår eller utför pigmentborttagningar på din klinik eller salong är det här med andra ord en game changer, som också är ett utmärkt val för dig som precis kommit igång med din verksamhet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar någon av våra produktspecialister dig och berättar mer om Motus AX.

Revolutionen inom hårborttagning

Motus AX har effektivitet och komfort i fokus tack vare den patenterade Moveo-teknologin från DEKA. Denna teknologi – som Motus AX var först med – har revolutionerat hårborttagningsbranschen. Det är  Moveo som gör Motus AX till den enda alexandritlasern som kan behandla alla hudtoner – även solbrun hud – säkert, snabbt och 100 % smärtfritt.

Nästa generations alexandritlaser

Kraften i Motus AX kommer från dess kristallbaserade alexandritlaser. Den här typen av laser är konstant, till skillnad från t.ex. diodlaser, som slits vid varje behandling. För dig som behandlar innebär det här att maskinen får längre livslängd, lägre förbrukningskostnad och oslagbara resultat. Med andra ord är Motus AX en utmärkt långtidsinvestering för dig som utför hårborttagning på din klinik.

5000 watt till ditt förfogande

Motus AX är hårborttagningslasern med hela 5000 watt. Den höga wattstyrkan möjliggör kortare pulstid vilket i sin tur låter dig behandla ljusa och tunnare hårstrån.