Motus AY - hårborttagning och hudvård med alexandrit och Nd:YAG

Nyfiken på Motus AY? Hör av dig till oss så berättar vi mer!


Italienska DEKA lasers har med Motus AY utvecklat en användarvänlig, kraftfull och mångsidig maskin som redan gjort succé världen över. Motus AY kombinerar det bästa med alexandritkristallen och Nd:YAG-teknologin på ett sätt som diodbaserade maskiner inte kommer i närheten av.

Fyll i formuläret nedan så berättar vi mer om Motus AY!

Alexandrit och Nd:YAG – det bästa av två världar

Med en Motus AY jobbar du med två av de bästa lasrarna på marknaden – alexandrit och Nd:YAG. Alexandritkristallen håller betydligt längre än diodbaserade alternativ och har med sin våglängd på 755 nm ca 20 % högre effekt än diodmaskinerna. Kombinationen alexandrit och Nd:YAG låter dig dessutom behandla allt från hår och kärl till rynkor och pigment.

Behandla både hår och hud

Motus AY är en av marknadens bästa hårborttagningsmaskiner. Alexandritkristallen är otroligt effektiv mot ljusa och tunna hårstrån, och med Nd:YAG-laserns hjälp kan du även behandla andra indikationer. Den här kombinationen av funktionalitet och användningsområden innebär att du som driver en klinik eller salong i Motus AY får en utmärkt 2-i-1-lösning som breddar din kundkrets samtidigt som du kan erbjuda dina kunder stans bästa behandlingar!

Smärtfritt och kraftfullt med Moveo

En behandling med ett Moveohandtag är inte bara helt smärtfri. Moveoteknologin gör det även möjligt att behandla alla hudtoner och utnyttja alexandritlaserns alla fördelar – utan några nackdelar! Moveo VL är det enda handtaget i sitt slag och kan behandla både rosacea och stora kluster av kärl.