Motus AY

Motus AY med Moveo-teknologi
Certifikat: CE FDA

Motus AY - En effektiv lasermaskin som ger dig en komplett lösning! Med Motus AY får du två olika lasrar i samma maskin - en 755nm Alexandritlaser och en Nd: YAG-1064nm laser.

Mer info

Det världsledande lasersystems-företaget DEKA har lyckats skapa en användarvänlig, kraftfull och mångsidig maskin som omedelbart kommer att uppskattas av dina patienter. Motus AY Alexandrite lasern har utvecklats speciellt för hårborttagning och Nd: YAG lasern för behandling av vaskulära lesioner.

Alexandrite lasern med Moveo teknologi

Alexandrite lasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning. Den har upp till 20% högre effektivitet än diodlasern! Med denna laser kan du nu behandla alla hudtyper, vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform tidigare. Hårborttagning med Motus AY kunde inte vara mer effektiv och smärtfri – med hjälp av Alexandrite lasern och Moveo-tekniken!

Det många uppskattar med Alexandrite lasern och Moveo teknologin är laserns förmåga att behandla allt; från ljusa och tunna hår till kraftig hårväxt! Med Motus AY Alexandritlaser kan du behandla alla kunder på ett felfritt, enkelt och skonsamt sätt.

Vad är Nd:YAG-1064nm laser?

Nd: YAG-1064nm lasern är lämplig för behandling av vaskulära lesioner, som små kärlmissbildningar som telangiektasier. En Nd: YAG-laser är den enda som framgångsrikt kan behandla de djupa blodkärlen i benen. Nd: YAG-1064nm lasern kan även användas för behandling av exempelvis spider naevi, seborrheic keratosis och follikulit.

Vi utbildar dig i användning av Motus AY

Vi utbildar dig i användningen av Motus AY! Oavsett om är ny inom branschen eller tidigare använt dig av hårborttagningslasrar så skräddarsyr vi en maskinutbildning efter dina förutsättningar och behov! När du genomfört utbildningen får du även livstids support – vi finns alltid nära till hands för att besvara dina frågor eller lösa situationer.

  • hårborttagning
  • kärlborttagning

Motus AY

Lasertyper:
Alexandrit och Nd:YAG
Våglängd:
Alexandrite 755nm och Nd:YAG 1064nm
Styrka:
Alexandrite 62W(max) och Nd:YAG 94W (max)
Storlek:
95cm (H) ×51cm (B)
Vikt:
90kg