Synon Medical | Sveriges främsta leverantör av klinikutrustning

Professionell leverantör

Synos Medical erbjuder professionella lasermaskiner och utrustning till kliniker och salonger runt om i Skandinavien. Alla våra lasermaskiner är testade för bästa funktionalitet inom sitt specifika användningsområde. När du beställer utrustning från oss får du en produkt som är tillverkad i enlighet med den senaste forskningen.

Med kunden i fokus

Vi vet hur viktigt det är att kunna erbjuda allra bästa kvalitet och service till sina kunder. Med våra lasermaskiner kan du garantera dina patienter behandlingar med deras trygghet och hälsa i fokus.

En lyckad behandling är alltid i slutändan ett resultat av seriös forskning. Därför genomgår alla våra produkter noggranna undersökningar och tester innan de förs ut på marknaden. Med medicinsk laserutrustning från Synos kan du vara säker på att kunna erbjuda det bästa till dina kunder!

Utbildning och service

Vi vill att du som beställer en lasermaskin från Synos Medical ska känna dig trygg med att använda din laserutrustning på rätt sätt. Oavsett om du är kirurg, sjuksköterska eller laserterapeut får du den utbildning du behöver för att kunna erbjuda laserbehandling av bästa kvalitet.

Vi lagar din maskin inom 48 arbetstimmar samt erbjuder automatisk service beroende på vilken typ av laserutrustning du använder. Allt för att du ska känna dig trygg med att dina lasermaskiner fungerar i alla lägen.

Kontakta oss

Synos Medical ligger alltid i framkant när det gäller teknisk utveckling inom lasermedicin. Vill du veta mer om vår verksamhet? Ring oss eller maila så berättar vi mer om våra lasermaskiner.