Behandla dina ärr utan att betala en krona!

Vill du bli av med jobbiga ärr i ansiktet eller på kroppen – helt gratis? Anmäl dig då som testkandidat till någon av våra utbildningar!

På Synos Medical utbildar vi alltid våra kunder i samband med att de köper utrustning av oss. I utbildningen ingår både teori och praktik, där kunden får möjlighet att öva på att använda sin nya maskin på frivilliga s.k. testkandidater.

Vill du bli testkandidat, och slippa dina ärr? Fyll i formuläret nedan!

Vanliga frågor

Hur går det till?

För att bli testkandidat fyller du i formuläret ovan, sedan hör vi av oss till dig. Du får mer än gärna anmäla dig som testkandidat till fler än en utbildning/behandling. Här hittar du en översikt över alla de utbildningar/behandlingar som vi behöver frivilliga till.

Under själva utbildningstillfället ser du till att vara på plats i våra lokaler och får då genomgå en behandling. Utbildningen/behandlingen sker i ändamålsenliga behandlingslokaler som uppfyller alla aktuella krav. Utbildningen leds av våra utbildningsansvariga, som vägleder och coachar kunden under behandlingens gång.

Utbildningen kan komma att dokumenteras (foto och video). Materialet kan sedan komma att användas till vår interna dokumentation och i marknadsföringssyften. När du anmäler dig som testkandidat accepterar du detta.

Var äger utbildningen rum?

Synos Medical har i nuläget lokaler och kontor i Linköping och Stockholm, så det är där vi anordnar våra utbildningar. Vi ser därför helst att du bor i – eller i närheten av – någon av dessa städer.

Kostar det något att vara testkandidat?

Nej. Det är helt gratis att vara testkandidat. Utebliven närvaro debiteras dock med 500 kr.

Finns det någon åldersgräns?

Du måste ha fyllt 18 för att vara testkandidat.