Blir testkandidat och få gratis fettreducering!

Synos Medical söker alltid nya testkandidater som kan vara med när vi utbildar våra kunder. Vill du vara med och få en gratis fettreduceringsbehandling i Linköping eller Stockholm? Fyll då i formuläret här nedanför, så kontaktar vi dig inför framtida utbildningar.

Vanliga frågor om att vara testkandidat vid fettreducering

Hur går det till?

För att bli testkandidat fyller du i formuläret ovan, sedan hör vi av oss till dig. Här hittar du en översikt över alla de utbildningar/behandlingar som vi behöver frivilliga till. Du får mer än gärna anmäla dig som testkandidat till flera utbildningar/behandlingar.

Under själva utbildningstillfället ser du till att vara på plats i våra lokaler och får då genomgå en behandling. Utbildningen/behandlingen sker i ändamålsenliga behandlingslokaler som uppfyller alla aktuella krav. Utbildningen leds av våra utbildningsansvariga, som vägleder och coachar kunden under behandlingens gång.

Det händer att vi filmar och fotar när vår personal och utbildningsdeltagarna utför fettreducering. Materialet används ibland som intern dokumentation och/eller i marknadsföringssammanhang. Om du anmäler dig som testkandidat innebär det att att godkänner detta.

Var på kroppen reducerar ni fett under utbildningen?

Det varierar litegrann, men oftast är det fettansamlingarna på magen och på låren som vi tränar på.

Kostar det något att vara testkandidat?

Det kostar ingenting att vara testkandidat när vi utbildar inom fettreducering. Utebliven närvaro debiteras däremot med 500 kr, så om du skulle bokas in för en utbildning men få förhinder är det bra om du meddelar detta så fort som möjligt så att vi kan hitta en ersättare.

Är det någon åldersgräns?

För att kunna anmäla dig som testkandidat måste du ha fyllt 18 år.