Åtgärda ytliga blodkärl helt gratis - bli testkandidat hos Synos!

På Synos Medical söker vi alltid nya testkandidater som kan vara med när vi utbildar nyblivna kunder.

Vill du vara med och få en gratis kärlborttagningsbehandling i Linköping eller Stockholm? Fyll då i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inför framtida utbildningar.

</center

Vanliga frågor om att vara testkandidat för kärlborttagning

Hur går det till?

För att bli testkandidat fyller du i formuläret ovan och därefter hör vi av oss till dig. Du får mer än gärna anmäla dig som testkandidat till fler än en utbildning/behandling. Här hittar du en översikt över alla de utbildningar/behandlingar som vi behöver frivilliga till.

Under själva utbildningstillfället ser du till att vara på plats i våra lokaler och får då genomgå en behandling. Utbildningen/behandlingen sker i ändamålsenliga behandlingslokaler som uppfyller alla aktuella krav. Utbildningen leds av våra utbildningsansvariga, som vägleder och coachar kunden under behandlingens gång.

Ibland filmar och/eller fotar vi under utbildningen. Materialet används sedan som intern dokumentation och som marknadsföringsmaterial. När du registerar dig som testkandidat går du med på att bli fotad/filmad och att materialet sedan kan komma att publiceras offentligt.

Är det farligt att ta bort kärl?

När vi tar bort ytliga blodkärl under våra utbildningar är du alltid i trygga händer. Vår utrustning är utformad för att säkerställa bästa möjliga patientsäkerhet och våra utbildningsansvariga har god erfarenhet av att leda den här typen av utbildningar.

Kostar det något att vara testkandidat?

Nej. Det är helt gratis att vara testkandidat när vi utbildar kunder i hur de ska behandla och ta bort blodkärl. Utebliven närvaro debiteras dock med 500 kr. Skulle du bokas in på en utbildning men få förhinder är det därför bra om du så snabbt som möjligt meddelar detta så att vi kan hitta er ersättare.

Är det någon åldersgräns?

Du måste ha fyllt 18 för att vara testkandidat.