Tonade muskler utan träning, helt gratis! Bli testkandidat idag!

Synos Medical söker alltid nya testkandidater som kan vara med när vi utbildar nyblivna kunder. Vill du vara med och få gratis muskeltoning i Linköping eller Stockholm? Fyll då i formuläret här nedanför, så kontaktar vi dig inför framtida utbildningar.

Vanliga frågor om att vara testkandidat

Hur går det till?

För att bli testkandidat fyller du i formuläret ovan, sedan hör vi av oss till dig. Här hittar du en översikt över alla de utbildningar/behandlingar som vi behöver frivilliga till. Du får mer än gärna anmäla dig som testkandidat till flera utbildningar/behandlingar.

Under själva utbildningstillfället ser du till att vara på plats i våra lokaler och får då genomgå en behandling. Utbildningen/behandlingen sker i ändamålsenliga behandlingslokaler som uppfyller alla aktuella krav. Utbildningen leds av våra utbildningsansvariga, som vägleder och coachar kunden under behandlingens gång.

Det händer att vi filmar och fotar under utbildningen. Materialet används ibland som intern dokumentation och/eller i marknadsföringssammanhang. När du anmäler dig som testkandidat godkänner du detta.

Kostar det något att vara testkandidat?

Nej. Det är helt gratis att vara testkandidat. Utebliven närvaro debiteras dock med 500 kr.

Är det någon åldersgräns?

Du måste ha fyllt 18 för att anmäla dig som testkandidat.