Bli testkandidat och ta bort dina tatueringar helt kostnadsfritt!

Vi på Synos Medical söker alltid nya testkandidater som kan vara med när vi utbildar nyblivna kunder.

Vill du vara med och få en gratis tatueringsborttagning i Linköping eller Stockholm? Fyll då i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inför framtida utbildningar.

Vanliga frågor om att vara testkandidat på våra tatueringsborttagningsutbildningar

Hur går det till?

För att bli testkandidat fyller du i formuläret ovan, sedan hör vi av oss till dig. Här hittar du en översikt över alla de utbildningar/behandlingar som vi behöver frivilliga till. Du får mer än gärna anmäla dig som testkandidat till fler än en utbildning/behandling.

Under själva utbildningstillfället ser du till att vara på plats i våra lokaler och får då genomgå en behandling. Utbildningen/behandlingen sker i ändamålsenliga behandlingslokaler som uppfyller alla aktuella krav. Utbildningen leds av våra utbildningsansvariga, som vägleder och coachar kunden under behandlingens gång.

Ibland filmar och/eller fotar vi under utbildningen. Materialet används sedan som intern dokumentation och som marknadsföringsmaterial. När du registerar dig som testkandidat går du med på att bli fotad/filmad och att materialet sedan kan komma att publiceras offentligt.

Kostar det något att vara testkandidat?

Nej. Det är helt gratis att vara testkandidat när vi utbildar inom tatueringsborttagning. Utebliven närvaro debiteras dock med 500 kr.

Är det någon åldersgräns?

Du måste ha fyllt 18 för att vara testkandidat.