Drömmer du om frihet och framgång? Starta klinik med Synos!

Är du hudterapeut och funderar på att starta eget? Vill du vara din egen chef och kunna styra över dina arbetstider och sysslor på ett sätt som du inte kan idag? Funderar du på vad som krävs för att kunna förverkliga drömmen om en egen skönhetssalong eller klinik?

I så fall är Synos Medical rätt samarbetspartner för dig!

Vi hjälper dig att starta eget

Att starta upp och driva en egen hudvårdsklinik kan vara både svårt, dyrt och tidskrävande. Men det måste inte vara det.

Med rätt stöd och stöttning blir vägen till det egna företaget inte bara betydligt enklare och smidigare. Det blir både roligt och utvecklande – och kan på sikt innebära en stor ekonomisk frihet.

Vi på Synos Medical erbjuder mer än ”bara” marknadens bästa klinikutrustning för t.ex. hudvård, fettreducering och hårborttagning. Vi erbjuder istället en helhetslösning där vi följer och stöttar våra kunder under hela resans gång – oavsett var de befinner sig när samarbetet börjar.

Du som drömmer om en egen salong, eller som kanske nyligen genomgått en hudterapeutbildning men ännu inte har något eget företag, kan vi hjälpa med uppstart. Vi har lång erfarenhet av att assistera och stötta upp vid grundandet av företag vilket innebär att ansökningar och liknande går snabbt och enkelt.

Utbildning, finansiering, försäkring och marknadsföring

När en (blivande) klinikägare köper en maskin av oss ingår alltid en kostnadsfri utbildning. Under ledning av någon av våra rutinerade utbildningsansvariga får kunden goda kunskaper i maskinen, dess teknik och hur man på bästa sätt behandlar med den. I utbildningen ingår även praktiska moment där kunden får pröva på att behandla med sin nya utrustning.

Utöver utbildning ingår också hjälp med finansiering och försäkring. Som om inte det vore nog hjälper vi också till med marknadsföring i sociala medier. Marknadsföringsbiten är något som många kliniker och salonger tycker är svårt och har svårt för, vilket är skälet till att vi erbjuder oss att hjälpa till. Att få hjälp att marknadsföra den egna hudvårdskliniken är extra viktigt om företaget precis har kommit igång eftersom det då ännu inte hunnit bygga upp någon lojal kundkrets.

Om något mot förmodan skulle hända med din utrustning har du alltid rätt till service och support.

Hör av dig till oss så berättar vi mer

Vill du veta mer om hur man startar en hudvårdssalong eller klinik ska du höra av dig till oss på Synos. Allra smidigast är att boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra produktspecialister, som då snabbt kan få en tydligare bild av dina behov och önskemål. Efter det bokar vi in en kostnadsfri miniutbildning där vi tillsammans tittar närmare på allt som behövs för att du ska kunna förverkliga din dröm om att starta en egen hudvårdsklinik.

Du kan ringa/be att bli uppringd, maila eller chatta med oss – eller kontakta någon i personalen direkt via den här sidan – och be om mer information om hur vi kan hjälpa dig att starta eget. Du kan också fylla i formuläret här nedanför.