Hårborttagning

Hos Synos hittar du Alexandrit lasrar, Diodlaserar samt Nd:Yag lasrar för hårborttagning.

Filtrera på verksamhet

Generande hårväxt kan vara ett stort problem för både män och kvinnor. Hårborttagning med laser är ett effektivt och permanent alternativ för att få bort den oönskade hårväxten.

Vid behandlingen passerar en ljusstråle laddad med energi ner genom huden och värmer upp pigmentet i håret. Värmen sprider sig ner till hårrötterna, som värms upp till ca 70º C och genom denna påverkan förstörs de hårproducerade cellerna.

Diodlasern och lasrar som har så kallad Alexandrit-teknologi är de två mest erkända lasertyperna på marknaden för hårborttagning. Båda lasertekniker har en extrem kapacitet att förgöra hela hårsäcken, vilket är kravet för permanent hårborttagning.

 

Välj rätt laserutrustning

 

I jämförelse med andra hårborttagningsmetoder anses risken för hudskada vara mycket liten vid laserbehandling. Det är dock viktigt att jobba med rätt utrustning och rätt behandlingsteknik.

Prestandan kan skilja sig mycket mellan olika hårborttagningslaser på marknaden. För dig som kund kan det vara svårt att veta vilken maskin och utrustning som faktiskt håller vad som utlovas.

Vi är mycket noga med att våra maskiner är säkra, effektiva och att det finns bakomliggande forskning som stödjer deras funktion och användning.

Låt oss hjälpa dig erbjuda dina patienter bästa möjliga vård!

 

Luxea

Med Luxea kan du välja de handenheter du behöver idag och lägga till nya handenheter när din klinik växer! Luxea är helt justerbar efter dig som användare; beroende på både klinikspecialiseringar och budget. Med Luxeas modularitet kan du både snabbt... Läs mer

Användningsområden

Hårborttagning Tatueringsborttagning Fett/cellulit reducering Akne behandling Behandling av vaskulära lesioner

Motus AX Med Moveo 5000 Watt

Motus AX – världens effektivaste hårborttagningslaser Det råder hård konkurrens inom marknaden för hårborttagningslasrar. Ständigt kommer det nya maskiner med nya funktioner och förbättrade egenskaper. Dock har det inte funnits en hårborttagningsmaskin som anammat alla olika tekniker, en maskin som fungerar... Läs mer

Användningsområden

Hårborttagning

MeDioStar

MeDioStar erbjuder högre styrka, snabbhet och kortare pulsbredd MeDioStar är den 6:e generationen högeffektdiodlaser från det tyska företaget Asclepion.  Till skillnad från äldre diodlasrar klarar MeDioStar av hårborttagning utan biverkningar. Den inbyggda diodlasern på 940/810 nm går ner på djupet,... Läs mer

Användningsområden

Vaskulära behandlingar Hårborttagning