Pigmentförändringar

Klicka här för att se alla våra olika modeller av pigmentlasrar.

Filtrera på verksamhet

Idag har många problem med bruna, eller mörka fläckar på huden. Pigmentfläckar, eller pigmenterad hud, kan uppstå av flera olika anledningar - mest vanligt är på grund av solskador eller av medicinering.

 

Pigmentborttagning

 

På Synos har vi lasermaskiner som kommer göra underverk på din klinik. Köper du en laser av oss är du garanterad den senaste tekniken och har alltid en livstidsgaranti! Våra lasrar mot pigmentförändringar och kärlborttagning är mycket omtyckta då dessa är skonsamma mot patientens hud!

Läs på noggrant om varje laser så den motsvarar det användningsområde du eftersöker – och tveka in på att kontakta oss om du har några frågor!

 

Kärlborttagning

 

Det finns flera olika metoder som din klinik kan använda sig av för behandling mot pigmentförändringar. Med en Motus AY eller diodlasern MeDioStar kan din klinik även arbeta med behandlingsmetoder för kärlborttagning. Att ha synliga blodkärl på kroppen och i ansiktet kan upplevas som missprydande. Här på Synos erbjuder vi flera olika lasrar som ni kan använda på era patienter med mycket goda resultat!

Synchro FT

Synchro FT med tvillingpuls teknologi för kärlborttagning. Synchro FT kombinerar Nd:YAG kort och lång pulserande laser med FT Pulsed Light teknik. Detta ger en mångsidig och funktionell maskin som klarar av vaskulära behandlingar, hårborttagning, pigmenterade lesioner samt hudföryngring. Synchro FT  är... Läs mer

Användningsområden

Kärlborttagning Hårborttagning Pigmentborttagning Hudföryngring

Q-terra Q10

Q-terra Q10 För dig som söker efter en fungerande och effektiv lasermaskin för tatueringsborttagning är Q-terra Q10 rätt val. Denna populära lasermaskin är en nyare och mer välutvecklad modell av föregångaren Q7 och kommer med Q switchad Nd:YAG-laser. Du kan... Läs mer

Användningsområden

Tatueringsborttagning Pigmentborttagning Hollywood Peeling Borttagning av kosmetiska tatueringar