Vivace - ett helt nytt sätt att jobba med microneedling!

Kraftfull, effektiv och skräddarsydd

Vivace Microneedling RF är olik allt annat


Med en Vivacemaskin kan du behandla fler – och bättre – än dina konkurrenter. Maskinens avancerade teknologi låter dig som driver en klinik eller salong kombinera det bästa av två världar – dels radiofrekvensen som värmer upp huden och ger högre grad av kollagen- och elastinproduktion, dels nålarna som triggar hudens naturliga läkning. Inte nog med att dessa två funktioner ger fantastiska resultat var och en för sig – kombinationen ökar den totala effekten och gör det dessutom lättare att slussa ned välgörande ämnen i huden, vilket ger en ännu bättre effekt.

Släpp lös hudens helande kraft

 

Inte nog med det. Maskinens kraftfulla motor och lättöverskådliga display gör det lätt att övervaka behandlingen och anpassa den efter kundens unika behov och förutsättningar. Med Vivaces hjälp kommer du därför att enkelt kunna behandla bland annat rynkor, fina linjer och ärr – på ett sätt som dina konkurrenter bara kan drömma om.

Vill du också få ännu fler och ännu nöjdare kunder? Boka in ett samtal så hör någon av våra produktspecialister av sig till dig inom kort!