Så går det till när du köper hårborttagningslaser hos Synos - Synos

Så går det till när du köper hårborttagningslaser hos Synos

I denna avslutande del i vår artikelserie om köp av hårborttagningslaser kommer vi, lite snabbt, gå igenom hur du går tillväga när du vill köpa en sån här maskin. Klicka här för att komma till föregående del i serien, om Again PRO och Soprano ICE.

Det går väldigt smidigt att bli kund hos oss. Rent konkret går det hela till som så att du tar kontakt med oss via telefon, mail, sociala medier eller något kontaktformulär.

Någon av våra produktspecialister återkopplar sedan till dig och bokar in ett inledande samtal där ni tillsammans tittar närmare på dina behov, önskemål och förutsättningar. Utifrån det som sägs där kan produktspecialisten sedan föreslå och berätta mer om den av våra produkter som skulle passa dina behov bäst. Har du redan en eller ett par maskiner i åtanke redan innan du tar första kontakten är det bara att säga till så ger produktspecialisten all info du behöver.

I de här första skedena finns absolut inga köptvång. Kanske landar du och produktspecialisten i att ett köp inte är aktuellt för dig i nuläget – i så fall avslutas dialogen där och då.

Om ni istället väljer att gå vidare med ett samarbete blir nästa steg att hitta en lämplig finansieringslösning. Synos samarbetar med flera olika ansedda aktörer som med sina finansieringslösningar kan hjälpa dig med just detta.

Produktspecialisten kan också visa på hur mycket du kommer att kunna tjäna på ett köp av en hårborttagningslaser, med hjälp av vårt kalkylredskap som helt och hållet utgår från dina faktiska siffror.

Hårborttagning på ben

Vi utbildar dig när du köper lasermaskin för hårborttagning

När köpet väl gått igenom och papperna är påskrivna bjuder vi in dig och dina medarbetare till en kostnadsfri flerdagarsutbildning där vår utbildningsansvarige går igenom exakt hur du ska göra för att få ut maximalt av din nya hårborttagningslaser. Ni får även möjlighet att öva rent praktiskt på att behandla med maskinen.

Hör av dig till oss, redan idag, så kontaktar någon av våra produktspecialister dig och berättar mer om lasermaskiner för hårborttagning!