Klinikägarens guide till hårborttagning - Synos

Klinikägarens guide till hårborttagning

Med start idag kommer vi på Synos att publicera en ny artikelserie om hårborttagning. Artiklarna riktar sig främst till dig som driver en klinik eller salong, men också till dig sin funderar på att starta en sån verksamhet. Vår förhoppning är att du, efter att du läst dessa artiklar, har all information du behöver för att kunna fatta ett välavvägt beslut.

  1. Det ska du tänka på när du köper lasermaskin för hårborttagning – Det finns ett stort antal hårborttagningsmaskiner på marknaden, och det är lätt att överväldigas av alla olika finesser, funktioner och tekniska lösningar. För att underlätta för dig som funderar på att köpa en hårborttagningslaser går vi här igenom de viktigaste aspekterna att ha i åtanke vid val av utrustning.
  2. Laser eller IPL – vad är bäst för hårborttagning? Här benar vi ut skillnaderna mellan laser och IPL och går igenom vilken av dessa två tekniker som är bäst för hårborttagningsbehandlingar.
  3. Det här är Motus PROnu introducerar vi senaste maskinen i den prisbelönta Motus-serien. Läs mer om den här!
  4. Again PRO eller Soprano ICE? Soprano ICE och Again PRO är båda två populära hårborttagningsmaskiner, med unika för- och nackdelar. Vilken ska man som klinikägare välja? Här har du svaret.
  5. Så går det till när du köper hårborttagningslaser hos Synos. I den här avslutande delen av vår artikelserie visar vi dig hur köpprocessen ser ut och vad du som kund kan förvänta dig av ett maskinköp hos Synos.

Bild föreställande kvinna som genomgår hårborttagningsbehandling på insidan av höger lår

Vill du redan nu veta mer om våra hårborttagningsmaskiner? Klicka här för att läsa mer om dem.