Missa inte nya Motus PRO – bara hos Synos Medical!

Det här är Motus PRO!

Den omtyckta Motusfamiljen har fått utökning! DEKAs nya Motus PRO är inte bara snyggare och ännu enklare att använda än sina storasyskon. Den här toppmoderna maskinen låter dig dessutom utföra de populäraste hår- och hudvårdsbehandlingarna snabbt och effektivt – utan smärta eller obehag för dina kunder!

Hårborttagning utan allt det jobbiga

En hårborttagning med Motus PRO går snabbt och är utan smärta. Kunden slipper de biverkningar som de annars skulle dras med och återhämtningstiden är minimal. Samtidigt slipper kunder ödsla tid på rakning eller vaxning hemma.

Det här gör enorm skillnad för den som länge dragits med oönskad eller generande hårväxt. Efter ett besök hos din klinik (där du avlägsnat deras hår med din nya Motus PRO) kommer de här personerna istället kunna fokusera på sånt de tycker är kul och utvecklande – oavsett om det är fysisk träning, slappa dagar vid poolen eller något annat – nu helt fri från de där påfrestande komplexen kring ovälkomna hårstråna.

Det här gäller såklart oavsett om de har ljusa och tunna hår, eller lite mörkare och grövre behåring. Motus PRO avlägsnar hår lika snabbt och effektivt i samtliga fall, och som om allt detta inte vore nog kan du med Motus PRO även göra jobbiga hudproblem till ett minne blott. Motus PRO är ger utmärkta resultat vid behandling av pigment, kärl, rynkor, fina linjer, nagelsvamp, kapillärer och telangiektasier, oavsett kundens placering på Fitzpatrickskalan.

 

Smärtfritt och effektivt tack vare Moveo – och årtionden av forskning och expertis

Motus PRO bygger vidare på tekniken bakom de äldre medlemmarna i Motusfamiljen. Rent konkret tar det här sig uttryck i PRO-modellens nya och unika motorsystem, dess många olika fluenser och repetitionsgrader, spotstorlekar på upp till 24 mm och en rent generellt förbättrad kylmekanism.

Det här ger bland annat hälften så lång behandlingstid och kylkapacitet på uppemot 40 %. Maskinens interna databas är fullproppad med olika behandlingsprotokoll som du kommer åt med bara några knapptryck. På så sätt kan du lätt skräddarsy dina behandlingar och tillgodose ännu fler kunders behov och önskemål.

 

Kontakta våra produktspecialister för mer information

Fyll i formuläret nedan så hör våra produktspecialister av sig till dig och berättar mer om allt Motus PRO kan göra för just din klinik – och dina kunder.

Det här är en hårborttagningsmaskin du absolut inte kan vara utan!


Det här är del 3 i vår artikelserie om hårborttagningslaser. 

Klicka här för att läsa del 2, där vi jämför hårborttagning med laser och IPL. Klicka här för att läsa nästa del, om Again PRO och Soprano ICE Platinum.