Ny artikelserie om hudåtstramning! - Synos

Ny artikelserie om hudåtstramning!

Vi har tidigare skrivit en hel del om tatueringsborttagning, och under de närmaste dagarna kommer vi att titta närmare på en annan populär behandling. Närmare bestämt hudåtstramning!

I likhet med just tatueringsborttagningsbehandlingar växer hela tiden intresset för hudåtstramning bland såväl privatpersoner som behandlare. Maskintillverkarna försöker i sin tur att möta den växande efterfrågan genom att lansera nya produkter som gör det möjligt att strama upp huden.

I takt med att  fler och fler blir nyfikna på hudåtstramning får vi allt oftare frågor om dessa behandlingar. En hel del rör det allra mest grundläggande. Andra är intresserade av att veta mer om vad som skiljer olika tekniker åt.

För att råda bot på detta kommer vi därför publicera följande serie med inlägg:

  • Hudåtstramning – vad är det och varför är det bra? Här går vi igenom det allra mest grundläggande rörande hudåtstramning i allmänhet, och varför man bör välja ett laserbaserat alternativ före fillers eller plastikoperationer.
  • Vilken är den bästa hudåtstramningsbehandlingen? Här förklarar vi vad som är viktigt att tänka på när du som privatperson ska boka hudåtstramningsbehandling. Vi går också igenom vad klinikägare bör ha i åtanke när de ska köpa in hudåtstramningsutrustning.
  • Hudåtstramning med CO2-laser – om koldioxidlaser, och hur denna teknik kan användas för att ge bra resultat vid hudåtstramning.
  • Viktigt att tänka på riskerna med HIFU – HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) är en teknik som är relativt vanlig när det kommer till bland annat hudåtstramningsbehandlingar. En del upplever att de får förhållandevis bra resultat. Samtidigt finns en hel del risker som är viktiga att känna till. I det här inlägget kan du läsa mer om dessa risker, så att du kan välja rätt behandling.

Häng med!

 

Kvinna med rött hår och len hud