Vilken är den bästa hudåtstramningsbehandlingen?

Vilken är den bästa hudåtstramningsbehandlingen?

Det här är del 2 i vår artikelserie om hudåtstramning. För att läsa del 1 – som går igenom vad hudåtstramning är och på vilket sätt det kan motverka oönskade hudbesvär – klicka här. För att komma till del 3 – om hudåtstramning och CO2-lasrar – klicka här.

Hudåtstramning ökar hela tiden i popularitet. Idag finns det flera olika metoder för att strama åt huden, och i ett tidigare inlägg förklarade vi varför man helst av allt ska undvika två av dessa metoder – närmare bestämt fillers och plastikkirurgi. Men vilken metod ska man som klinikägare eller privatperson då välja i stället för att kunna ge bästa hudåtstramningsbehandlingen?

Det beror helt på dina behov, förutsättningar och preferenser – och i den här artikeln kommer vi titta närmare på flera effektiva alternativ.

 

Vilken är den bästa behandlingen för uppstramning av huden?

Det korta svaret på den här frågan är: ”det beror på”. Alla är vi unika, och det gäller såklart även vår hud. Vi har alla olika genetiska/fysiska förutsättningar vilket påverkar hur kroppen reagerar på olika behandlingar. Våra livsstilar och vanor skiljer sig ofta åt, vilket också spelar roll när det kommer till läkning och återhämtning. Olika personer är olika känsliga för t.ex. microneedling eller värmebaserade alternativ, vilket också såklart påverkar valet av behandlingsmetod.

Rådet till dig som privatperson är därför att prata med din klinik/behandlare om den effekt du vill uppnå och om det är något speciellt du föredrar eller helst undviker. Din behandlare har förmodligen bra koll på vad som skulle passa just dig och din hud bäst. Har ni en löpande dialog under hela behandlingens gång kan ni också regelbundet stämma av och se vad som fungerar. På så sätt kan du och din behandlare hitta de optimala inställningarna och funktionerna för just dig.

bokadirekt.se kan du se vilka kliniker som erbjuder den bästa hudåtstramningsbehandlingen på just din ort!

 

Flera effektiva alternativ för dig som utför hudåtstramningsbehandlingar

Hos oss på Synos hittar du ett flertal olika maskiner som alla låter dig utföra hudåtstramning. Slutresultatet är alltid i toppklass och när du köper utrustning utbildar vi dig i hur du använder den på allra bästa sätt.

När det kommer till hudåtstramning är det inte effektiviteten som skiljer maskinerna åt, så mycket som den teknik eller den metod de använder sig av, för att strama upp huden. En annan avgörande skillnad är också vad mer de kan göra, utöver ”bara” hudåtstramning. I nuläget har vi nämligen ingen produkt som används uteslutande till hudåtstramningsbehandlingar.

Frågan du som driver klinik bör ställa dig är kanske därför inte så mycket vilken maskin som är bäst på hudåtstramning, utan hur din behovsbild ser ut i allmänhet.

Vill du till exempel utföra hudåtstramning och anti-agingbehandlingar i världsklass bör du ta en titt på Vivace RF. Är du intresserad av en maskin som också ger överlägsna resultat vid hårborttagning och hudvård i allmänhet är Again PRO något för dig. Vill du jobba med hudåtstramning och fettreducering/kroppsskulptering? Då ska du absolut kolla närmare på Onda Coolwaves PRO.

 

Bild på fotomodell

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt maskin

Ovanstående är bra tre exempel på produkter som låter dig utföra hudåtstramningsbehandlingar. Vi har dock fler hudåtstramningsmaskiner än så i vårt sortiment.

Vilken passar dig och din klinik bäst? Den frågan är inte alltid helt enkelt att svara på, och det är här våra produktspecialister kommer in i bilden. De besitter stor kunskap om vår utrustning och kan hjälpa dig att hitta den produkt som bäst matchar dina behov.

Läs mer om våra hudåtstramningsprodukter här, eller fyll i och skicka in formuläret nedan så hör våra produktspecialister av sig till dig inom kort.