Jovena - hudåtstramning och hudföryngring | Synos Medical

Information

En maskin. Dubbla energier. Fyra innovativa handtag. 

Jovena är all around-maskinen för dig som vill kunna erbjuda dina kunder effektiv hudföryngring eller muskeltoning med minimal återhämtningstid. Jovena använder sig av två patenterade metoder – Fractional Plasma och FACESTIM– som möjliggör djupgående, skonsam hudbehandling och en fantastisk effekt vid uppstramning av huden. 

 

Total frihet och skräddarsydda behandlingar 

Med Jovenas fyra handtag kan du enkelt skräddarsy dina behandlingar, vilket låter dig bearbeta ett stort antal indikationer över hela kroppen. Det breddar din målgrupp rejält och låter dig nå ännu fler kunder. Varje handtag är ergonomiskt och speciellt utformat för att maximera resultaten och minimera återhämtningstiden. 

FACESTIM

Tona muskler med FACESTIM-handtaget, som effektivt kombinerar RF-diatermi och Diatermo Contraction-teknologi. FACESTIM stimulerar musklerna i ansiktet på ett extremt effektivt sätt vilket ger en imponerande bra lyfteffekt. Detta betyder också att FACESTIM-behandlingar är utmärkta komplement till injektionsbehandlingar, samtidigt som du som behandlare slipper underhålls- och materialkostnaderna som kommer med injektioner.

plasmaROLL

Föryngra och strama upp huden i ansiktet, på halsen, över dekolletaget och på låren med denna lättanvända Fractional Plasma-applikator som på ett skonsamt sätt bearbetar epidermis och främjar celltillväxten där. 

plasmaTIP

Den patenterade plasmaTIP® är en inkapslad engångsnålspets som är utformad för att ge dig maximal kontroll när du åtgärdar ärr, bristningar eller oönskade ålderstecken som fina linjer eller rynkor. 

plasmaPRO

Ta den ledande Plasmage®-teknologin till nästa nivå med denna nya plasmapenna, speciellt utformad för leverans av fraktionerad plasma. 

 

Oemotståndlig italiensk design 

Jovena är inte bara en lättanvänd och oerhört effektiv maskin. Den är dessutom ett utmärkt exempel på oemotståndlig italiensk design och formgivning. Allt för att du ska kunna garantera dina kunder en så behaglig behandlingsupplevelse som möjligt! 

Dokumentation Jovena Broschyr

Före och efter bilder

Känner du dig osäker?

Behöver du råd inför ett köp så kan du kontakta oss direkt, via chatt eller så kan du läsa genom vår köpguide.

Med vår utbildning så har du alltid rätt att införskaffa maskinförsäkring samt patientansvarsförsäkring via vår branschorganisation SEYF.

Tel – 010-205 15 01

Mejl –  info@synos.se