Vill du starta egen hudvårdsklinik? Gå en miniutbildning hos oss!

Miniutbildning

Ta första steget mot ekonomisk frihet och ett eget företag

Gå en miniutbildning hos Synos Medical!

Funderar du på att starta eget inom skönhetsbranschen? Är du utbildad hudterapeut och nyfiken på att arbeta med laserutrustning? Vill du vara din egen chef, tjäna bra med pengar och kunna styra över din egen arbetstid?

Att driva en egen skönhetssalong eller hudvårdsklinik är mångas högsta dröm, och med tanke på hur mycket marknaden växer är det inte bara dröm som absolut går att förverkliga. Det är en klok investering som kan ge god avkastning både på kort och lång sikt.

Vägen till den egna kliniken eller salongen kan däremot vara snårig och riskabel, framför allt om man aldrig drivit eget företag tidigare. Det är lätt att bli överväldigad och inte riktigt veta var man ska börja. Allt pappersarbete, all administration, marknadsföringen och den ekonomiska biten (finansiering, bokföring och så vidare) kan också kännas svår och komplicerad.

 

Vi hjälper dig – med allt

Här på Synos Medical har vi i åratal hjälpt ett antal personer som dig att förverkliga sina drömmar. Vi har dels stöttat individer med att starta upp sina företag, dels hjälpt de som redan varit igång ett tag att få en nystart och komma vidare med verksamheten.

Vår verksamhet handlar nämligen om att tillhandahålla mer än bara själva utrustningen. Hos oss får du utbildning, support/service, och hjälp med försäkring och finansiering. Dessutom ser vi till att marknadsföra våra kunders kliniker, så att de snabbt kommer igång och börjar tjäna pengar.

Anledningen till att vi jobba såhär är mycket enkel. Går det bra för våra klinikkunder, så går det också bra för oss.

 

Börja med en kostnadsfri miniutbildning

När vi inleder ett samarbete med en ny kund tar våra produktspecialister alltid ett kortare, första möte. Under det mötet stämmer produktspecialisten av litegrann kring personens förutsättningar, behov och önskemål. Därefter bokas en kostnadsfri miniutbildning in. Produktspecialisten går igenom det allra mest grundläggande om laser i allmänhet, våra produkter och vad vi kan göra för den som överväger ett samarbete med oss.

Vi jobbar på det här sättet för att säkerställa att du som kund får en god förståelse av marknaden och våra produkter. På så sätt kan du sedan fatta ett genomtänkt beslut kring hur du vill gå vidare.

Miniutbildningen är såklart inte den enda utbildningsinsatsen vi erbjuder. Vid köp av maskin ingår sedan en betydligt längre flerdagarsutbildning, med både teoretiska och praktiska moment, där du bland annat får träna på att behandla på riktigt.

Miniutbildningen kostar ingenting och tar oftast inte mer än någon timme. Inga förkunskaper krävs och det finns absolut inga tvång på att köpa någonting i anslutning till miniutbildningen. Utbildningen sker helt och hållet digitalt.

Men det är det första steget mot en egen klinik eller salong, med hög vinst och många återkommande stamkunder!

Kontakta oss på telefon, via e-post eller genom att fylla i formuläret någon, så hör någon av våra produktspecialister av sig till dig och bokar in ett första möte.