Tatueringsborttagning med laser - Köp klinikutrustning | Synos

Det går att ta bort oönskade tatueringar!

Idag är tatueringsborttagning mycket efterfrågad på marknaden, och här på Synos får du både tips och råd kring vilka lasermaskiner som kommer göra sig bäst på din klinik!

Tekniken har utvecklats i snabb takt, och idag har vi otroligt effektiva maskiner på marknaden. Att använda rätt teknik, och en välfungerande utrustning är givetvis avgörande hur resultatet kommer bli!

Hos oss får du alltid en kostnadsfri utbildning på 3h för att du ska hitta maskinen som passar dig bäst, och för att du ska känna dig trygg med hur lasern fungerar!

Q-terra Q10 – Den bästa maskinen för tatueringsborttagning på marknaden!

En effektiv och omtyckt lasermaskin för tatueringsborttagning är Q-terra Q10 ! En Q-switched teknologi medför höga pulstoppar, med en mycket kort pulslängd – vilket fokuserar strålarna mot färgen i tatueringen! Lasern tar bort hela färgspektrat i tatueringen och är väldigt skonsam mot huden – och lämnar inte några ärr!

Det går inte att säga exakt vilket slutresultatet kommer bli – men vill du ge dina patienter bäst förutsättning rekommenderar vi en skonsam, effektiv laser som Q-terra Q10! Maskinen är en av världens enda maskiner som kan ta bort kosmetiska tatueringar – utan risk för förkolning!

Välkommen till Synos – hos oss hittar du din utrustning för tatueringsborttagning!