Tatueringsborttagning med laser - Köp klinikutrustning | Synos

Fler och fler vill ta bort sina tatueringar

Intresset för tatueringar har ökat explosionsartat under de senaste årtiondena, av allt att döma kommer marknaden bara att fortsätta växa – både på kort och lång sikt.

I takt med att fler och fler väljer att tatuera sig ökar också antalet personer som ångrar sig. När man väl har bestämt sig för att lasra bort sin tatuering vill man som privatperson kunna känna sig säker på att hela tatueringen faktiskt försvinner och att behandlingen är säker, snabb och utan biverkningar.

Med våra tatueringsborttagningsmaskiner kan du erbjuda dina kunder just detta!

Vi har marknadens bästa tatueringsborttagningsmaskiner

I flera års tid har vi Synos Medical hjälp kliniker och salonger som erbjuder tatueringsborttagning att öka sin omsättning. Självklart kan vi hjälpa också dig att tjäna mer pengar och få fler och nöjdare kunder.

I vårt sortiment hittar du nämligen flera olika lasermaskiner som avlägsnar tatueringar på ett effektivt, säkert och skonsamt sätt.

När du köper en maskin från oss ingår även bland annat utbildning och marknadsföring av din klinik. På så sätt blir du inte bara bäst på den här typen av behandlingar. Vi hjälper även till att fylla din kalender med besök, så att du snabbt får avkastning för din maskin och börjar tjäna pengar på en gång.

Produkter som passar just dig

För att vi ska kunna möta dina unika behov på bästa sätt har vi flera olika maskiner i vårt sortiment, med olika styrkor och fördelar.

Q-terra Q10 är vår mycket populära storsäljare. Att så många kliniker väljer just den här maskinen beror helt enkelt på att det är en av de absolut bästa produkterna i sitt slag! Q10 är till exempel en av världens snabbaste tatueringsborttagningsmaskiner. Den är skonsam och säker, kommer utrustad med en unik teknologi som undviker ärrbildning, och kan behandla alla typer av tatueringar oavsett färg.

Handled innan och efter den behandlats med tatueringsborttagningsmaskinen Q-terra Q10
Före och efter behandling med Q-terra Q10.

 

Luxea är en allt-i-ett-lösning och ett givet alternativ för den som funderar på att starta hudvårdsklinik. Utöver effektiv tatueringsborttagning erbjuder Luxea, som kommer utrustad med många olika handtag, även andra typer av behandlingar. Det är detta som gör den till en mycket bra ”all around”-produkt.

SmartPICO låter dig utföra tatueringsborttagning med picolaser. Den minimerar även risken för PIH, postinflammatorisk hyperpigmentering.

Vi hjälper dig att välja rätt

Osäker på vilken produkt som passar dig bäst? Klicka på produktbilderna ovan för att läsa mer, eller fyll i kontaktformuläret nedan, så hör någon av våra produktspecialister av sig till dig och tittar närmare på vilken av våra maskiner som blir den bästa lösningen för just ditt företag!