Kirurgisk laser för profesionellt bruk - Skärande laser | Synos

Kirurgi

Fördelar med kirurgisk laser
Det finns ett flertal fördelar med att använda kirurgisk laser istället för skalpell vid operationer och ingrepp. Först och främst att både blödningen och infektionsrisken minskar. Men även att det sällan gör ont efter behandlingen och att ärrbildningen i stort sett blir obetydlig.

Den mångsidiga koldioxidlasern
Koldioxidlasern är en typ av kirurgisk laser som använts sedan 60-talet. Principen är att man förångar vattnet i vävnaden och metoden är lämplig för avlägsnande av många slags godartade hudförändringar. Andra användningsområden för koldioxidlaser är behandling av små rynkor runt ögon och mun, slipning av ärr samt hudföryngring vid solskador och åldrad hud. Med en CO2 laser arbetar man med hög precision och komplikationerna är oftast färre än vid traditionell kirurgi med skalpell.
Stor vikt vid pålitlighet och säkerhet
Vid användning av kirurgisk laser är det av största vikt att utrustningen är pålitlig, tillförlitlig och följer branschens normer. Våra högkvalitativa SmartXide lasermaskiner är utvecklade i enlighet med senaste forskningen. Hos Synos säkerställer vi alltid att våra produkter är säkra och effektiva. Om någon maskin inte skulle uppfylla våra högt ställda krav och rigorösa tester, så tar vi helt enkelt inte in produkten i sortimentet.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt kirurgisk laser, så att du kan erbjuda dina patienter förstklassig vård. Hör gärna av dig för en konsultation!