Köpguide - det bör du tänka på innan du köper klinikutrustning

Att köpa och beställa våra produkter skiljer sig lite från den vanliga handeln på nätet. Du kan enkelt läsa om alla våra produkter och tjänster här på hemsidan men för att kunna beställa något måste du först ta kontakt med oss. På många sätt är det bättre att du börjar med att höra av dig till oss för att boka ett möte, antingen via telefon eller på plats hos er eller hos oss. Då kan vi tillsammans gå igenom vilka förutsättningar, behov och förväntningar du har.

Genom att ta reda på vad ni behöver kan vi på Synos föreslå maskiner och utrustning som passar just er. Dessutom kan vi även ge ett komplett kostnadsförslag som innehåller allt du behöver för att kunna fatta ett bra beslut.

När du har accepterat vår offert så kan vi både leverera och installera utrustningen hos er. Dessutom erbjuder vi även utbildning kring våra olika maskiner. Med hjälp av vår utbildning kan du säkerställa att personalen använder maskinen på rätt sätt och att patienterna får en effektiv och säker behandling.

Vi finns alltid tillgängliga när det kommer till frågor och funderingar kring oss eller våra produkter. Dessutom erbjuder vi även support i världsklass till våra kunder. Genom vårt journummer kan vi lösa situationer och ge snabba svar på frågor dygnet runt.

Vad borde man tänka på vid köp av lasermaskin?

För att hjälpa dig att hitta rätt utrustning för dina behöv. Vi har samlat ihop guide med 6 konkreta frågor man borde ställa vid köp av lasermaskin

Fyll i fälten och vi skickar köpguide till dig via epost!

Maila oss

Fält markerade med en * är obligatoriska